Ексклюзиви
пʼятниця, 02 серпня 2019 16:53

"Все, що прийшло швидко, швидко йде" - Алан Бадоєв назвав заробіток своїх артистів

"Все, що прийшло швидко, швидко йде" - Алан Бадоєв назвав заробіток своїх артистів
Макс Барських, якого продюсує Бадоєв, заробляє $3 млн на рік. Фото: прес-служба

Режисер Алан Бадоєв дав ексклюзивне інтерв'ю блогеру Андрію Остапчуку. У ньому вперше розповів про таємниці свого бізнесу, особливості багатомільйонного контракту з китайцями, річних гонорарах артистів рівня Барських і Tayanna.

У відвертій розмові Бадоєв зізнався, що думає про премії в Україні і чому самотність - незмінна супутниця його життя. Пропонуємо ознайомиться з найцікавішими цитатами:

Будь-який топовий артист, яким є Макс Барських, заробляє близько $3 млн за рік. TAYANNA заробляє близько $300 тис., але ці гроші завжди в обороті. Буде ще крутіше, потрібен тільки час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бадоєв зніме 25 унікальних відео для китайських зірок

Я ніколи не налаштований на швидкий заробіток, я в нього не вірю. Все, що прийшло швидко, швидко йде. Я люблю йти як танк - повільно, але вірно.

Я займаюся не бізнесом. Якби я захотів займатися конкретно бізнесом, я б, напевно, займався чимось іншим - юристом став чи нафту десь викачував

Я ж займаюся, перш за все, творчістю. Тим, чим я не можу не займатися. Живу, спілкуюся і дружу виключно з такими людьми. Це не тому, що я їх відсіваю якимось чином, а тому що ми притягуємо один одного.

Премії роблять розумні люди, щоб до свого холдингу підтягнути і зобов'язати подарунками артистів. Що таке премія? Це коли у тебе є стілець, але поки особливо ніхто цей стілець не поважає і не розуміє. Навіщо його поважати? Але якщо на стілець сяде Алан Бадоєв, Макс Барських, Настя Каменських або Тіна Кароль, то цей стілець буде коштувати дорожче і про нього, як мінімум, будуть говорити. Тому ти вигадуєш якусь премію, щоб нагородити того, хто прийде за нагородою. Адже всі ми люди гонорові і хочемо нагород.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алан Бадоєв показав фото прийомного сина

Я не люблю ходити на похорон. Мені не подобається страшний доказ того, що людина може перетворитися в статику. Мені не подобається усвідомлювати, що диво може закінчитися. Я ще дитина і в цьому плані хочу нею залишатися. Всіх людей, які хоч трохи роблять так, що я перестаю відчувати себе дитиною, відразу ж видаляю зі свого життя. Я не хочу позбавляти себе права жити в приємному світі.

Самотність - це конкретна подруга мого життя

У моєму житті щодня проходить така кількість людей, що весь мій шлях побудований на тому, щоб віддавати енергію. На майданчику ти забираєш з себе все, що є, і віддаєш артисту. Тому момент самотності солодкий, неймовірний і прекрасний. Коли ти можеш просто зануритися в себе, як в дитинстві - затискаєш ніс і опускається в повну ванну води, гул йде, і ти чуєш голос мами. Він тобі здається таким щасливим, поки вона на кухні щось готує і шумить каструлями. І ти думаєш "о, який я щасливий". Самотність для мене - це якесь занурення в ванну.

Соціальне відео Алана Бадоєва для Onuka STRUM номіновано на міжнародну кінопремію Social World Film Festival. 6-хвилинна відеоновелла, знята в жанрі поетичного реалізму, представлена в рамках кінофестивалю в Соренто.

Зараз ви читаєте новину «"Все, що прийшло швидко, швидко йде" - Алан Бадоєв назвав заробіток своїх артистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути