Ексклюзиви
середа, 06 жовтня 2021 09:52

Уперше за шість років: Адель анонсувала пісню та кліп до неї

Британська співачка 33-річна Адель повідомила, що скоро випустить пісню Easy On Me і кліп до неї. Зірка опублікувала тизер відеороботи. Чутки про те, що виконавиця повертається на сцену, ходили понад два роки.

Автор: instagram.com/adele
  Адель анонсувала пісню Easy On Me і кліп до неї
Адель анонсувала пісню Easy On Me і кліп до неї

Easy On Me – перша пісня Адель з 2015 року: тоді вийшов її третій альбом "25". Прем'єра кліпу на сингл запланована на 15 жовтня. Про це співачка повідомила в Instagram.

View this post on Instagram

Публикация от Adele (@adele)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль у прозорій сукні повигиналася задля анонсу альбому

Минулими вихідними мережу заінтригували дописи з фото і відео, зроблених у різних куточках світу. На пам'ятках транслювався напис "30". Фани співачки одразу припустили, що так називатиметься четвертий альбом Адель. Попередні альбоми виконавиці теж називалися цифрами, які відповідали віку, в якому вона написала його.

Автор: twitter.com/anwarinwonder
  Минулими вихідними мережу заінтригували дописи з фото і відео, зроблених у різних куточках світу. На пам'ятках транслювався напис "30"
Минулими вихідними мережу заінтригували дописи з фото і відео, зроблених у різних куточках світу. На пам'ятках транслювався напис "30"

Дебютний альбом "19" випустили 2008 року. Альбом "21" – 2011-го, а "25" – 2015 року. Попри те, що Адель зараз 33 роки, її фанати вважають, що новий альбом називатиметься "30" і відповідатиме віку, в якому вона розійшлася з чоловіком Саймоном Конеккі. Після розлучення артистка значно схудла.

Зараз ви читаєте новину «Уперше за шість років: Адель анонсувала пісню та кліп до неї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути