четвер, 02 вересня 2021 16:53

Вражають і спантеличують: у яких образах постали зірки на показі Dolce & Gabbana
11

У Венеції відбувся показ нової колекції кутюрної лінії Dolce & Gabbana - Alta Moda. На заході зібралося майже 400 світових знаменитостей.

Якими образами вражали й навіть спантеличували зірки, читайте в матеріалі Gazeta.ua.

Дженніфер Лопес  вразила образом на показі  Dolce & Gabbana
Фото: instagram.com/jlo
Дженніфер Лопес  вразила образом на показі  Dolce & Gabbana
Кортні Кардаш’ян постала в пікантному образі на модному показі
Кортні Кардаш’ян постала в пікантному образі на модному показі
На показі нової колекції кутюрної лінії Dolce & Gabbana зібралося  близько 400 світових знаменитостей. Кітті Спенсер, Корі Гембл, Кріс Дженнер, Доменико Дольче не бракувало уваги фотографів

Американська співачка й акторка Дженніфер Лопес обрала для показу довгий кейп, золоту тіару, бюст'є, босоніжки на платформі й сумку Dolce & Gabbana Devotion mini. Наряд зірки був оздоблений камінням і фірмовими квітчастими принтами бренду. Щоправда, Лопес оконфузилася, забувши зняти цінник із дизайнерського кейпа. Це одразу ж помітили журналісти.

Світська левиця Кортні Кардаш'ян із бойфрендом Тревісом Баркером також з'явилися на модній події. Кардаш'ян постала в прозорій сукні Dolce & Gabbana, з-під якої проглядало чорне спіднє. Такий образ вона доповнила прозорими босоніжками на підборах. Також Кардаш'ян зробила голлівудську укладку.

На показ приїхала й мати Кортні Кардаш'ян Кріс Дженнер. На вечірці вона вражала елегантним образом. Дженнер обрала довгу чорну сукню, оздоблену кристалами.

Німецька супермодель Гайді Клум була на показі зі старшою донькою 17-річною Лені. Для модної події красуні обрали блискучий сімейний образ.

Італійська акторка Моніка Беллучі також прибула на захід із доньками - старшою Девою і молодшою Леоні. 16-річна Дева була однією з моделей на показі Dolce & Gabbana. На подіум дівчина вийшла в сукні з пишною спідницею кольору фуксії, яку прикрашали великі квіти. На Деві були туфлі без підборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наомі Кемпбелл зізналася, чим пожертвувала заради кар'єри

В Італії розпочався 78-й Венеційський кінофестиваль. 1 вересня зірки в елегантних образах пройшлися червоною доріжкою.

Gazeta.ua підготувала добірку, у яких убраннях завітали на церемонію відкриття знаменитості.

Зараз ви читаєте новину «Вражають і спантеличують: у яких образах постали зірки на показі Dolce & Gabbana». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути