понеділок, 29 квітня 2013 13:03

Володимир Самсоненко замінив Санту Дімопулос на американку

Популярна виконавиця, колишня учасниця дівочого колективу "ВІА Гра" Санта Дімопулос розійшлась з чоловіком. Більше того, зараз артистка і мільйонер Володимир Самсоненко проходять непросту процедуру шлюборозлучного процесу. Кажуть, що причиною розладу в сім'ї стало нерозуміння.

Нагадаємо, 25-річна вокалістка музичного гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос та її обранець, 33-річний Володимир Самсоненко, одружилися у вересні минулого року. Урочиста церемонія відбулася в Римі. Цікаво, що напередодні торжества Санта і Володимир влаштували передвесільну вечірку в одному з кращих готелів Риму. Всього ж весільні урочистості тривали протягом декількох днів. Кажуть, захід обійшовся в суму понад 200 тисяч євро.

Проте щастя молодят виявилося недовгим. Пара розпалася не проживши у шлюбі й року. Володимир Самсоненко та Санта Дімопулос вже кілька місяців не живуть разом. Після розставання мільйонер переїхав до Нью-Йорка, де у нього намітилися великі ділові перспективи, а популярна виконавиця більшу частину часу проводить у рідному Києві разом з друзями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Друзі впевнені, що Санта Дімопулос та Володимир Самсоненко давно розлучилися

Цікаво, що в близькому оточенні Самсоненко кажуть, що у бізнесмена вже з'явилася нова кохана. Йдеться про якусь спокусливу американку. "Наскільки у них все серйозно, поки що важко сказати. Володя ще не представив нам свою дівчину. Але судячи з фотографій, які він нам скидає, закохані чудово проводять час разом. Нещодавно, наприклад, їздили відпочити в Італію і Іспанію", - повідомили друзі Самсоненко. Сам мільйонер категорично не коментує зміни у своєму особистому житті.

Кажуть, зараз мільйонер і співачка проходять шлюборозлучний процес. У київській тусовці подейкують, що причиною розриву стало нерозуміння між мільйонером і співачкою. Санта Дімопулос також утримується від висловлювань щодо змін у подружньому житті. Між тим ходять наполегливі чутки, що не останню роль в її розставанні з чоловіком зіграв чоловік іншої співачки, екс-учасниці "ВІА Гри" Анни Сєдокової Максим Чернявський. Спільні фото Чернявського і Дімопулос з різних вечірок кілька місяців тому Сєдокова виявила в Інтернеті. Тоді Анна дуже засмутилася і звинуватила колишню подругу у віроломстві. Так чи інакше, дві пари, Дімопулос-Самсоненко і Чернявський-Сєдокова, проходять процес розлучення.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Самсоненко замінив Санту Дімопулос на американку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути