четвер, 23 травня 2013 15:05

Володимир Самсоненко відпочиває в Маямі з різними дівчатами
7

Бізнесмен Володимир Самсоненко, який нещодавно розлучився з екс-ВІА-Грою Сантою Дімопулос, більшу частину свого часу тепер проводить у Маямі. Кажуть, він переїхав туди жити.

Так, на травневі свята до Маямі, де і живе зараз Самсоненко зі своєю американською подругою Амандою, до нього приїжджали друзі. День народження одного з них - чемпіона світу з фітнесу, Сергія Клепчева, компанія святкувала в одному з найпопулярніших місць Маямі - Villa Azur. Про це Gazeta.ua розповіли в оточенні бізнесмена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Санти зустрічається з американкою

"Для підтримки спортивної форми Володимир регулярно тренується в Штатах. В Маямі він їздить на спортивній машині червоного кольору і часто з'являється в найбільш тусовочних місцях міста. Там з ним знайомляться місцеві дівчата. І хоч Володимир зустрічається із американкою, наскільки серйозні ці стосунки - невідомо. З боку їхні стосунки здаються благополучними, але на знімках в мережі з Володимиром часто позують різні жінки модельної зовнішності. А знімки із Амандою народ часто критикує. Пишуть, що симпатичний чоловік, але дівчина...", - розповіли знайомі Самсоненка-молодшого.

Сам Володимир після розставання з Сантою не дав жодного інтерв'ю. Його мобільний вимкнений. Відомо тільки те, що в Штатах у Володимира є бізнес-інтереси.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Самсоненко відпочиває в Маямі з різними дівчатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути