середа, 04 квітня 2012 16:20

Волочкова радить дівчатам не перетворюватись на хижачок в пошуках олігарха

Волочкова радить дівчатам не перетворюватись на хижачок в пошуках олігарха
Балерина переконує, що багатий чоловік прийде тоді, коли навіть не очікуєш Фото: Gazeta.ua

Колишній чоловік російської балерини Анастасії Волочкової, бізнесмен Ігор Вдовін, подарував їй на день народження білий "Лексус". Про це балерина розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"У мене зараз новий білий автомобіль "Лексус". Я їжджу з водієм, бо, коли сиджу в якості пасажира, можу зробити багато корисних речей: макіяж, подзвонити комусь, переодягнутися і навіть розігрітися. Взагалі я не маю якоїсь прив'язки до марки авто. Мені головне, щоб воно було завжди чистим. Хоч знаю, що виходить нова модель "Мерседес Пульман" у квітні і я не проти її мати", - зізнається балерина.

Між тим, товаришуючи з багатіями, Анастасія не радить шукати багатого чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волочкова любить лише екс-чоловіка, а має секс із багатьма

"Багатого чоловіка неможливо знайти, якщо ти спеціально його шукаєш як хижачка. Він прийде випадково, коли навіть не очікуєш. Але я вам хочу сказати, що не в багатстві щастя. Я також мала олігарха після розлучення, з яким були такі протидії, що в театрі Опери в Києві мені навіть ножем погрожували. А сім років мене зв'язали з людиною, в якого не було стільки багато грошей, але він носить мене на руках досі, незважаючи на наше розлучення. Це Ігор", - запевняє Волочкова.

Зараз ви читаєте новину «Волочкова радить дівчатам не перетворюватись на хижачок в пошуках олігарха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути