четвер, 05 березня 2009 18:03

Волочкова ледь не забрала до Москви Зіброва (ФОТО)
5

У минулий уїкенд Київ відвідала Анастасія Волочкова. Знаменита російська балерина разом з Рінатом Аріфулліним дали концерт в Національній опері. На виставі були присутні представники столичного вищого світу, і серед них - народний артист України Павло Зібров з дружиною Мариною і дочкою Діаною. Після закінчення концерту Павло, якого надихнув прекрасний виступ зірок балету, відправився за куліси і запросив Анастасію на вечерю до ресторану. Балерина відповіла згодою і зібравши всі речі, величезну кількість квітів, Волочкова, Заріфуллін і сім"я Зібрових відправилися вечеряти. Оскільки ресторан знаходиться недалеко від вокзалу, ніхто не переймався тим, що артисти можуть запізнитися на потяг. І цього б не трапилося, якби Анастасія не переплутала час відправлення. Коли балерина разом з Павлом Зібровим, який проводжав її, прибули на вокзал, виявилось, що до відходу поїзда залишилося всього 7 хвилин, а всі валізи, квіти і речі потрібно доставити на 10-й шлях.

Як на зло на пероні не було жодного носильника. Зібров мобілізував на їхні пошуки міліцію, зробив оголошення за допомогою служби повідомлень, і готовий був сам тягнути валізи балерини, поки не з"явилися носильники. В той же час він захистив балерину від численних охочих узяти автограф. У результаті до відходу поїзда залишалися секунди, а Павло все ще приймав речі і допомагав розмістити їх в купе. І коли все було укладено, поїзд рушив. Народному артистові довелося стрибати на перон на ходу.

За матеріалами E-motion.com.ua, Блик

Зараз ви читаєте новину «Волочкова ледь не забрала до Москви Зіброва (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути