середа, 16 травня 2012 10:44

Волочкова хоче зробити зі своєї доньки співачку

Волочкова хоче зробити зі своєї доньки співачку
Балерина вважає, що 6-річна Аріша має абсолютний слух Фото: taini-zvezd.ru

Російська балерина Анастасія Волочкова похвалилася успіхами своєї дочки Аріадни. Танцівниця вважає, що дівчинка має абсолютний слух та вільно почувається на великій сцені.

Про це Настя написала у своєму Live Journal та виклала відеозапис виступу доньки, пише ТаблоID.

6-річна донька Волочкової та її екс-чоловіка Ігора Вдовіна заспівала пісню про маму на сцені Державної концертної зали "Росія".

"Ми прийшли підтримати нашу Арішу всією родиною, я, Ігор, його мама Римма (моя мама була у від'їзді і дуже шкодувала, що не змогла приїхати в Москву)", - написала Волочкова.

"На відміну від мене Аріша анітрохи не хвилювалася, і почувалася як риба у воді. І це не дивно, адже вона з 3-х років виходить на концертні майданчики Москви та Росії. Зараз я стала запрошувати Арішу виступати на своїх концертах", - похвалилася зіркова матуся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київські кавалери дарують Волочковій діаманти

"Мені дуже приємно, що Аріадна робить успіхи. Напевно, кожна мама втілює в дитині свої мрії, і я хотіла, щоб Аріша навчилася співати. Тим більше, що від тата вона успадкувала абсолютний музичний слух", - додала Волочкова.

Зараз ви читаєте новину «Волочкова хоче зробити зі своєї доньки співачку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути