вівторок, 05 вересня 2017 11:18

Вольнова, Зібров і Бебешко спробували пояснити феномен Олега Винника
4

Олег Винник
Фото: Прес-служба
Олег Винник
Олег Винник
Олег Винник

На СТБ стартував 8-й сезон популярного вокального шоу "Х-фактор". Творці проекту не тільки підготували телеверсію кастингів, але також порадували глядачів прем'єрним випуском фільму "Судді Х. Невідомі факти", в якому розповіли, чим кожен із членів журі привернув їхню увагу та розкрили секрети успіху суддівської четвірки.

Як повідомляють у фільмі, пошуки нових облич 8-го сезону тривали півроку. Серед претендентів виявилися відомі актори, музичні критики і продюсери. Однак, цього року "Х-Фактор" не міг відбутися без Олега Винника. Кандидатура відомого співака не викликала у телеканалу сумнівів.

"Сьогодні він на вершині музичного олімпу, дає близько 200 концертів на рік, у нього найбільша армія прихильниць. І тепер тільки ледачий не гадає, у чому х-фактор Олега Винника?" - так коментує свій вибір СТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник закрив Сорочинський ярмарок

Пояснити феномен артиста спробували відомі українці. За словами Володимира Бебешка, велике значення має зовнішність співака і його творчий посил.

"Подивіться, як він виглядає! - каже музичний продюсер. - Тексти пісень зачіпають душу. У кожного виникають асоціації: це ж про мене".

"Він тонко відчуває, що потрібно жінці. Жінці, якій і 18, і 30, і 45 років", - розмірковує співак і композитор Павло Зібров.

Телеведуча Світлана Вольнова впевнена:

"Він абсолютний чоловік. Помічає всіх жінок, які перебувають поруч".

До визнання в Україні Винник встиг підкорити театральну сцену Європи і завоювати телевізійні екрани Німеччини. Як починалася його кар'єра за кордоном, розповіла директор Берлінського театру Андреа Піа:

"Це був 2003 рік. Ми саме тоді шукали соліста на роль Жана Вальжана з мюзиклу "Знедолені". Кастинг був величезний. Ми прослухали понад тисячу охочих і все було не те. Але коли увійшов Олег і заспівав, це було фантастично. Було в ньому щось таке, я не знаю, як це пояснити. Він просто створений для сцени. Ми тоді не прогадали. Наші жінки з розуму сходили від нього і скуповували всі квитки, щоб хоча б здалеку подивитися і послухати блакитноокого блондина".

Користувачі соцмереж, ділячись своїми враженнями від першого ефіру "Х-фактора", вже встигли назвати Олега строгим, але справедливим суддею.

"Мені дуже цікаво, що буде, і я віддам себе повністю на 100 відсотків. Найголовніше допомогти учасникам професійно. Я точно знаю, що їм це потрібно", - прокоментував свою участь у проекті Олег Винник.

Зараз ви читаєте новину «Вольнова, Зібров і Бебешко спробували пояснити феномен Олега Винника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути