вівторок, 14 червня 2011 17:48

Під час аварії Альоша спала на задньому сидінні автомобіля

13 червня співачка Альоша потрапила у дорожньо-транспортну пригоду. Артистка відбулася лише стресом, а її продюсер Вадим Лисиця — ґулею на лобі.

"Ми їздили у Запоріжжя привітати маму Альоші з днем народження. На трасі біля Кременчука через слизьку дорогу я не впоралася з керуванням і в'їхала в машину ЛуАз969. Удар виявився досить сильним. ЛуАз по мокрій траві занесло у кювет", - розповіла Соломія Вітвіцька, яка була за кермом автомобіля.

"Альоша в цей момент спала на задньому сидінні і прокинулася лише після зіткнення. Вадим сидів на передньому сидінні. Він не пристебнувся, тому вдарився головою і розбив люстерко над пасажирським кріслом", - додала вона.

На місце аварії одразу прибула машина ДАІ.

"Найбільше в цій аварії постраждала моя машина. В неї розбита права частина капоту, та автівка залишилася на ходу. Після того, як працівники Державтоінспекції склали акт, ми продовжили поїздку. До Києва доїхали нормально. Сьогодні відвезла машину на СТО. Там сказали, що її відремонтують", - сказала Соломія Вітвіцька.

Вадим Лисиця одразу ж після аварії виклав фотографії побитої машини у себе на Facebook.

"Повертатися до Києву було нелегко. Був сильний дощ, погана видимість і слизька дорога. Це було просто чудо — я не пристебнувся і відбувся лише ґулею на лобі", - сказав Вадим Лисиця.

Зараз ви читаєте новину «Під час аварії Альоша спала на задньому сидінні автомобіля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути