Ексклюзиви
вівторок, 24 листопада 2020 11:28

Закохані присвячуватимуть одне одному: The Hardkiss презентували нову пісню

Закохані присвячуватимуть одне одному: The Hardkiss презентували нову пісню
У новому синглі засновники гурту Вал Бебко і Юлія Саніна розповіли свою історію і зізналися одне одному в коханні. Фото: The Hardkiss у Facebook

Гурт The Hardkiss випустив нову пісню "Все було так".

Уперше у відеокліпі з'явився син Юлії Саніної і Вала Бебко — Даня, пише "Новое время".

У новому синглі засновники гурту Вал Бебко і Юлія Саніна розповіли свою історію і зізналися одне одному в коханні. У пісні, де Вал і Юлія співають дуетом, вони говорять про свою любов, розповідаючи, що вони стали "монолітом" і "що вони хотіли цього удвох". А своє кохання вони описали в пісні, як "вільне падіння", "коли в одного крила за плечима, а в іншого - парашут".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофеєва презентувала перший сольний кліп. Російською

"Пісня настільки позитивна, впевнена, що закохані люди присвячуватимуть її одне одному. У фіналі пісні я фактично зізналася в коханні своєму чоловікові, і ми показали нашого сина Даню, який сам захотів знятися в цій історії", - розповідає Юлія Саніна.

Вал Бебко став режисером нового, особливого для гурту кліпу.

"Лімузин в кліпі втілює в собі наші стосунки, в які ми "сіли" багато років тому і "їдемо". За вікном буває різна погода: і сонце, і грози. Але нам добре в цьому лімузині, нам добре удвох. Найчуттєвіші кадри для мене завжди - чорно-білі, тому ми міксували колір і ч/б, різноманітні атмосферні кадри. Здається, нам вдалося передати атмосферу любові, щастя і польоту", - розповів Вал.

Український репер і продюсер Олексій Потапенко - Потап - розсекретив фрагмент нової пісні дружини Насті Каменських. Відео, де співачка грає на фортепіано й виконує частину треку, Потап опублікував в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Закохані присвячуватимуть одне одному: The Hardkiss презентували нову пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути