пʼятниця, 08 червня 2012 14:15

Влада Прокаєва повернулась на роботу в Лавру - ЗМІ

Влада Прокаєва повернулась на роботу в Лавру - ЗМІ
Однак світська левиця не коментує цю тему Фото: segodnya.ua

Влада Прокаєва знову в Лаврі. Про це повідомило джерело в історико-культурному заповіднику, повідомляє ТСН.

Декілька місяців тому колишня модель Playboy, раніше відома під прізвищем Литовченко, працювала в Лаврі неофіційно та на добровільних засадах. Тоді директорка Лаври Вікторія Ліснича обіцяла, що, коли в неї з'явиться вакансія керівниці закордонними зв'язками, на посаду прийде Прокаєва. Однак згодом джерела повідомили, що колишню модель вигнали з Лаври начебто за напівоголену фотосесію для чоловічого журналу.

Між тим сама світська левиця не коментує, чи змінився її статус у заповіднику сьогодні.

"Коли буде офіційна інформація, тоді я обов'язково з вами зв'яжуся. Дякуємо за вашу увагу. Я це дуже ціную", - сказала програмі "ТСН.Особливе" Прокаєва.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Владу Прокаєву вигнали з Лаври за відверту фотосесію

Між тим журналісти бачили Владу Прокаєву в Лаврі під час урочистостей із нагоди дня Росії в Україні. Вона була в першому ряду серед офіційно запрошених гостей. Сиділа Прокаєва поруч із директоркою заповідника Вікторією Лісничою та радницею президента Ганною Герман. Росіяни влаштували урочистості просто на Соборній площі Києво-Печерської Лаври. Поважних гостей вітав Державний академічний Кубанський козачий хор. У прес-службі заповідника повідомили, що такий формат свята обійшовся друзям-сусідам у 20 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «Влада Прокаєва повернулась на роботу в Лавру - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути