пʼятниця, 14 листопада 2008 15:42

Влада Литовченко на весілля вдягла сукню за $10 тисяч та діадему з діамантами (ФОТО)
5

Як зізналася власниця модельного агентства Влада Литовченко, нині вона вляпалася "у категорію повного щастя" і "зрозуміла, що таке жіноче щастя".

У середині жовтня модель обвінчалася з відомим дніпропетровським бізнесменом Сергієм Прокаєвим, власником однієї з найбільших українських аграрних фірм.

Тепер вона варить йому манку, смажить омлети й вони обоє марять про дочку.

"Наше вінчання пройшло дуже камерно, закрито. Це було рішення двох дорослих людей. Перед цим Сергій запитував, як би я хотіла оформити урочистість.... я відповіла: "Хочу, щоб ми були тільки вдвох". Сергій прийняв моє рішення не влаштовувати піар з весілля..," - розповідає вона в інтерв"ю "Факты. События и люди".

"Церква Святого Миколи знаходиться на Комсомольському острові. Ми обрали її з безлічі храмів Дніпропетровської області. Коли я потрапила всередину, церква видалася мені настільки теплою і світлою, що я зрозуміла: один з найголовніших обрядів у житті можу провести лише тут. Нас вінчав батько Георгій", - ділиться інформацією Влада.

Попри те, що весілля у Литовченко було вже не перше (хоча вінчання - таки перше), урочисте вбрання дама обирала аж ніяк не скромне - одну з найдорожчих суконь Стелли Шеховської - за 10 000 доларів.

"Волосся я підібрала діадемою Cartier з кристалів та діамантів. Я вирішила не перевантажувати убрання прикрасами і надягла лише хрестик, який друг привіз мені з Афона, та браслет з перлів", - доповнює свій "не обтяжений" прикрасами образ світська левиця.

Окрім того, за її словами, весільні обручки парочка замовила у Damiani - найпопулярніші у світі весільні колекції. "У Сергія - дизайн Бреда Пітта, у мене - традиційна обручка, всипана діамантами", - хизується Литовченко.

Після знайомства Влади з дніпропетровським бізнесменом, пропозиція руки й серця не змусила довго себе чекати. "Ми гуляли в Маріїнському парку, і Сергій просто запитав мене, чи не хочу я з ним обвінчатися... Я була не готова. Подякувала за пропозицію, але відповіла, що ми ще мало знайомі для таких серйозних рішень. Ні я, ні Сергій до цього у попередніх шлюбах не були повінчані", - розповіла вона.

"Взагалі, я сказала, що буду рада повернутися до даної пропозиції трохи пізніше. Через два тижні Сергій знову заговорив про вінчання. Але тоді я вже знала, що теж хочу цього..," - додала Литовченко. Тож, якщо вам кажуть "трохи пізніше" іноді це може бути справді зовсім трохи.

Тепер вже парочка і про дітей думає. "Я готова до материнства і дуже хочу дитину від Сергія. Він теж марить маленькою дочкою, якій буде зав"язувати бантики. Ми навіть знаємо ім"я нашої майбутньої дочки, яку вирішили назвати на честь бабусі Сергія - Меланія", - ділиться Литовченко.

А ще Литовченко зізналася, що приносить їй та її новоспеченому "емоційному та легко збудливому" чоловікові задоволення. "Мені приємно вранці приготувати Сергію манну кашу, яку, я знаю, краще за мене ніхто не зварить. Ще він дуже любить у моєму виконанні омлет з помідорами", - розповідає вона, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Влада Литовченко на весілля вдягла сукню за $10 тисяч та діадему з діамантами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути