вівторок, 15 грудня 2015 14:13

Віра Брежнєва розповіла про дієту, на якій сидять її доньки

Автор: @vbdiary
 

Співачка Віра Брежнєва зізналася своїх дівчаток - 14-річну Соню і 6-річну Сару - вона намагається виховувати на здоровому харчуванні, тобто не дозволяє дочкам об'їдатися шкідливими продуктами, фастфудом і солодощами, а акцентує увагу на овочах, натуральних соках, кашах і т.п.

За свої шість років маленька Сара жодного разу не пробувала майонез. Докладніше про це Брежнєва розповіла пресі:

"Мене багато запитують про те, чи прищеплюю я своїм дітям правила здорового харчування. Відповідь - так, прищеплюю. Історія з життя. Сьогодні ввечері їм просто варені яйця. І якось не лізе. Знайшла в холодильнику майонез. Не їла цей продукт з минулого нового року (з олів'є), але він у нас все одно в холодильнику стоїть - хіба мало хто з гостей захоче. Може, так буде смачно. Ось сидимо ми, вечеряємо. Я їм яйця, Сара теж просить собі яйце. І потім ставить запитання: "Мам, а цей крем, який ти намазуєш на яєчко, він смачний?" Так ми вперше в житті спробували майонез. Перший раз в 6 років. Так що так, я намагаюся, щоб Сара правильно харчувалася. Вона їсть овочі, фрукти, супи, каші, білок (риба, м'ясо). У нашому холодильнику точно немає газованих солодких напоїв, пакетованих соків. Солодощі - вихідні чи свята. Сир і м'ясо - за бажанням. Нагадую, майонез - продукт не для частого вживання. У мене частота - раз на рік. З Сонею складніше. Не встигла вчасно прищепити, тепер боремося".

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва розповіла про дієту, на якій сидять її доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути