субота, 27 лютого 2016 17:45

Віра Брежнєва прокоментувала модельну кар'єру доньки

Віра Брежнєва прокоментувала модельну кар'єру доньки
svitske.1plus1.ua

Співачка Віра Брежнєва у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 прокоментувала модельний досвід доньки Соні. Дівчина пройшлася подіумом на нещодавньому Тижні моди.

"Я не можу сказати, що я дуже заохочую це, але я не заважаю. Я хочу, щоб вона зрозуміла, що це, відчула, і потім можливо це допоможе у житті зробити правильний вибір стосовно професії. Тому що я хочу, щоб мої діти не йшли на завод, як мені пророкував мій батько, а займалися професією, яка приносить задоволення", - говорить Віра Брежнєва.

Співачка переконана, що робить все, аби не зіпсувати доньку.

"Я думаю, що я правильно строга мама. Я знаходжу слова і спосіб спілкування, для того, щоб не розпестити доньку", - каже співачка.

Нагадаємо, нещодвно Соня поділилась подробицями свого дебюту на подіумі.

"Я туди поїхала з тіткою та дядьком, я полетіла сама, а вони були там. Вони дивились за мною. Дуже переживаєш, адже не всі в Нью-Йорку свій перший показ роблять, я пішла дуже швидко, через нервування, але мені дуже сподобалось, дивитись на гарних моделей, спостерігати за процесом і бути в цьому процесі,коли ти стоїш: одні люди тобі мажуть руки, інші ноги, треті сукню поправляють, це було дуже класно", - говорить Соня Кіперман.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва прокоментувала модельну кар'єру доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути