Ексклюзиви
пʼятниця, 09 лютого 2018 15:47

Віра Брежнєва і Діма Білан заінтригували спільним фото

Російський співак Діма Білан на своїй сторінці в Instagram опублікував спільне фото зі співачкою Вірою Брежнєвою. При цьому, за словами співака, вони займаються "секретними зйомками".

"Секретні зйомки для дуже дорогої серцю людини! І, за іронією долі, ми з Вірою знімали в моїй квартирі! Я радий, а як моя квартира і знімальна група заусміхалися! Радий був побачити іскристу тебе, Віро!" – написав Діма Білан.

Автор: Instagram
  Діма Білан на своїй сторінці в мережі Instagram опублікував спільне фото зі співачкою Вірою Брежнєвою
Діма Білан на своїй сторінці в мережі Instagram опублікував спільне фото зі співачкою Вірою Брежнєвою

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рожева Віра Брєжнєва знялась у стилі неформалки

Шанувальники Білана поспішили припустити, в чому ж секрет. Деякі думають, що Брежнєва і Білан займаються зйомками кліпу на дуетну пісню. Однак є навіть припущення, мовляв, Віра і Діма разом – заради благодійного проекту. У будь-якому випадку фанати бажають своїм улюбленцям удачі.

Віра Брежнєва підписала спільну з Біланом фото просто: "Побувати у Діми Білана в гостях. Навіть я про це не мріяла. Гостинний господар із бездоганним смаком".

Співачка і акторка Віра Брєжнєва поділилась на своїй сторінці в Instagram чорнобілою фотографією зі своїми трьома сестрами - Галиною, Настею і Вікторією.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва і Діма Білан заінтригували спільним фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути