понеділок, 16 грудня 2013 14:02

"Він відмовився від гонорару, що в 40 разів перевищує його гонорар" — Ірена Карпа про Віктора Павліка

Автор: фото: news.infocar.ua
 

Співачка та письменниця Ірена Карпа у своєму "Фейсбук" написала, що "регіонали" за виступ на провладному мітингу "Збережемо Україну" пропонували співаку Віктору Павліку гонорар в 40 разів більший за його звичайний.

"Регіонали, біднятка, пучаться, би на вихідні створити "насичену музичну програму" для свого, як правдиво сйормованого "майдану". І знаєте шо? Ніхто з нормальних музикантів не погоджується! Особисто я пишаюся Вітьою Павліком, в якого купа кредитів і потрібні гроші, а він відмовився від запропонованого гонорару, що в 40 разів перевищує його гонорар... Браво, респект", - написала вона.

Сам співак ситуацію Gazeta.ua коментувати відмовився. Порадив звернутися до свого концертного директора Тетяни.

"Для нас будь-який замовник — це замовник. І вся інформація про замовників і гонорари є внутрішньою. Але те, що Віктор не виступав на Антимайдані — це факт. В той час він мав концерти на Західній Україні. Ми взагалі не бачимо сенсу робити на цьому собі піар. І я не кажу, що ми відмовились. Просто ми не бачимо сенсу говорити про будь-якого замовника, чи нам пропонували і чи ми відмовлялись. Це внутрішня інформація", - повідомила Тетяна.

Зараз ви читаєте новину «"Він відмовився від гонорару, що в 40 разів перевищує його гонорар" — Ірена Карпа про Віктора Павліка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути