вівторок, 31 березня 2009 08:03

Вікторія Бекхем втрачає статус ікони стилю (ФОТО)
5

Вікторію Бекхем часто висміюють за її непридатне для носіння взуття. Але стиль і зовнішній вигляд для Пош - це головне. Ніхто ще на забув, як під час перельоту з Лос-Анджелесу до Лондона в двигун літака, в якому знаходилася зірка зі своїми дітьми, потрапив птах і лайнер впав на злітну смугу, на щастя, з маленької висоти. На цей час співачка вже змила макіяж і приготувалася до сну. І коли всіх пасажирів попросили залишити літак, Вікторія навідріз відмовилася це зробити, поки не приведе себе в порядок. Цей вчинок зайвий раз доводить, що імідж для зірки дуже важливий.

І яким же було здивування оточуючих, коли вони побачили Пош Спайс у капцях-в"єтнамках. Зірка разом з синами Брукліном, Ромео та Крусом прийшла подивитися на гру свого чоловіка Девіда Бекхема на лондонському стадіоні "Уемблі".

Варто відзначити, що Вікторія після прибуття в аеропорт Хітроу була в звичному для всіх образі: на високих підборах та в спідниці-карандаш. Але на знаменитий стадіон Пош прийшла в зовсім не звичайному для себе одязі. На зірці були мішкуваті джинси, майка та капці. Дуже дивно було бачити перчинку в капцях. Адже зовсім нещодавно вона зізналася, що ненавидить носити взуття на плоскій підошві. У такому взутті вона не може сконцентруватися. Через цю індивідуальну особливість Вік не відвідує спортзал. "Я б із задоволенням відправилася на спортивні заняття, але, боюся, в кросівках я не зможу ні про що думати", - бідкалася знаменитість.

Між тим, головною подією того вечора став новий рекорд збірної Англії зі кількістю проведених матчів польовими гравцями - вийшовши на заміну в другому таймі, 33-річний Девід Бекхем в 109-й раз взяв участь в матчі за національну команду, побивши попереднє досягнення легендарного Бобі Мура.

За матеріалами The Daily Mail, переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем втрачає статус ікони стилю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути