понеділок, 28 січня 2013 12:34

Вікторія Бекхем в міні-шортах вважає, що вона нікому не цікава

В інтерв'ю журналу Elle Вікторія Бекхем зізналася, що заздрить власному чоловікові.

Активно розвиваючи власний модний бізнес, Вікторія зіткнулася з досить серйозною проблемою. Вона намагається все контролювати особисто.

"Я знаю, що необхідно довіряти людям, - розповіла 38-річна знаменитість. - Але я великий любитель командувати, і мені важко делегувати відповідальність. Я хочу управляти абсолютно всім. Мені складно, але я намагаюся. У мене така специфічна точка зору".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Бекхем хоче одягати вагітну герцогиню Кембриджську

До речі, місіс Бекхем не тільки дала інтерв'ю, але і погодилася позувати для обкладинки березневого номера британського Elle. Фотографуватися вона любить, але ось тільки є у неї нав'язлива думка, що публіці її персона не так вже й цікава. "Коли я виступала на сцені у складі Spice Girls, мені здавалося, що глядачі дивляться на чотирьох моїх колег, а не на мене. І коли ми фотографуємося з Девідом, я думаю: "Фотографам потрібний його знімок".

Вікторія також зізналася, що вона справжній трудоголік. "Для мене робота - необхідність. І я думаю, у мене склалася хороша трудова етика, яку я постараюся прищепити дітям. Вважаю, що досягти можна багато чого за умови, що ви наполегливо працюєте. Трудіться достатньо, щоб досягти мети".

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем в міні-шортах вважає, що вона нікому не цікава». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути