середа, 09 серпня 2017 11:29

Вікторія Бекхем отримала титул "ікони анорексії"
16

Вікторія Бекхем
Фото: Reuters
Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем

43-річна Вікторія Бекхем має намір судитися з представниками одного з кафе в англійському Тайнсайді. Всьому виною - реклама, яка недавно з'явилася у компанії. На мінівен, на тлі якого сфотографувався менеджер закладу, наклеїли досить дивний постер: карикатурно намальоване зображення худої і непривабливої дівчини з підписом "Вікторія Бекхем" і "ікона анорексії". Все це - поруч з логотипом піци.

"Наша піца тонше Вікторії Бекхем", - свідчить слоган.

Представники Вікторії обурені, що заклад дозволив собі таку рекламу. На їхню думку, це пряма образа як самої Вікторії, так і інших худих дівчат. Бекхем має намір судитися за своє чесне ім'я, тому що не дозволить недвозначні жарти щодо себе і власної зовнішності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Бекхем в купальнику вразила фігурою

"Це псує репутацію Вікторії, це абсолютна неповага", - заявляє представник знаменитості.

У менеджера закладу знайшлося, що відповісти на звинувачення з боку Вікторії. Він запевняє, що їх компанія не планувала когось образити або образити.

"Ми хотіли людям дати зрозуміти, що проблеми з порушенням харчування - це дуже серйозно, але ми не хотіли сильно акцентувати увагу на людях, які страждають на цю проблему ... Ми хотіли б, щоб наші відвідувачі сприймали цю рекламу в контексті ... Анорексія і все, що з цим пов'язано, - це серйозно ", - повідав менеджер Fish and Chips.

Але ця реклама не сподобалася не тільки Вікторії, а й одній з громадських організацій, яка переконана, що таке зневажливе ставлення неприпустимо з боку кафе-магазину.

"Вони ризикують довести все до того, що люди, навпаки, образяться. Вони можуть подумати, що їх ображають, а не заманюють на смачну піцу", - повідав один з блогерів у мережі.

Вікторію неодноразово звинувачували у надмірній худорби і в тому, що вона своїм прикладом пропагує анорексію. Більш того, на одному з показів своєї колекції одягу Бекхем обрала в якості манекенниць дуже і дуже худих дівчат, що викликало гнів прихильників дизайнера. Але Вікторія на це не звернула уваги:

"Люди в соціальних мережах часто жорстокі. Шкода, що вони так себе ведуть", - заявила в одному з інтерв'ю модельєр.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем отримала титул "ікони анорексії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути