вівторок, 10 липня 2012 13:46

Віктор Янукович-молодший в юності працював барменом

Віктор Янукович-молодший в юності працював барменом
Син президента таким чином дізнавався психологію людей Фото: ru.tsn.ua

Віктор Янукович-молодший узяв участь у гонках "Україна Трофі" для того, щоб в дорозі займатися політикою. Про це син президента розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Гонка "Україна Трофі" проводиться другий рік. Я є її ідейним натхненником. Колись ми разом придумали цю гонку, ту брендову гонку, яка може бути національним проектом України. Це і розвиток українського туризму, на місцях зупинки... Уявіть, це тільки 150 екіпажів, а скільки людей, які їдуть разом з ними і допомагають", - підкреслив Віктор.

"Це політика, але не бізнес, швидше за все. Політика в тому плані, що я вважаю, що сім днів марафонської гонки я буду зупинятися в кожному таборі, в кожному селі і спілкуватися з людьми. Я вважаю, що я більше принесу користі, ніж сидіти тиждень в офісі", - додав Янукович-молодший.

Між тим, син президента зізнався, що в юності працював барменом.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Янукович-молодший підкоряв багнюку на Полтавщині

"Так вийшло. Мені було цікаво. Я вважаю, що психологію людей в якійсь мірі можна дізнатися, будучи на цьому місці", - зазначив він.

За словами Віктора, барменом він працював в кількох місцях, але всі вони знаходились в Донецьку. Проте з віком Янукович відійшов від справ і вже не готує жодних коктейлі.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Янукович-молодший в юності працював барменом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути