понеділок, 26 лютого 2018 13:47

Викрили співачку з України, яка виступила в окупованому Донецьку

Автор: MedikForum
  Анастасія Стоцька після концерту в окупованому Донецьку поповнила чистилище "Миротворця"
Анастасія Стоцька після концерту в окупованому Донецьку поповнила чистилище "Миротворця"

Російська співачка Анастасія Стоцька, яка має українське коріння, потрапила в "Чистилище" українського сайту "Миротворець". Артистка намагалась потай дати концерт в окупованому Донецьку 24 лютого.

Про це у Facebook повідомив сайт "Миротворець".

"Терористи обіцяли їй, що ніхто не дізнається про те, що вона виступала в Донецьку. На її концерт прийшло добірне проросійське терористичне бидлo. І тим не менше, після концерту у багатьох перевіряли телефони та вимагали видалити з них фото і відео. Як і домовлялися, ні словом не обмовилися у терористичній пресі про те, що вона нелегально відвідала окупований Донецьк. Про Майданова та Буйнова написали, а про неї – ні слова. Шо, Настюха, гроші не пахнуть?" – пишуть активісти.

Автор: psb4ukr.org
  Анастасія Стоцька після концерту в окупованому Донецьку поповнила чистилище "Миротворця"
Анастасія Стоцька після концерту в окупованому Донецьку поповнила чистилище "Миротворця"

Стоцька брала участь у концерті в окупованому Донецьку. Його організували у Центрі слов'янської культури для "VIP жителів ДНР" з нагоди Дня захисника вітчизни. Вхід на концерт - за запрошенням. Анонсували, що на концерті виступатимуть російські естрадні артисти Олександр Буйнов та Денис Майданов, пише dan-news.

Окрім вказаних артистів, на концерті виступала російська зірка Анастасія Стоцкая. Охорона артистки стежила, аби не було витоку інформації щодо її перебування на окупованій території Донецької області.

"У залі під час виступу охоронці слідкували за присутніми у залі гостями, які знімали на мобільні телефони виступ та в подальшому вимагали видаляти фото/відеоматеріали. Перед початком виступу Стоцької представників усіх місцевих ЗМІ змусили покинути концертну залу", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "чистилище" "Миротворця" потрапили чотири популярні актори

Після концерту в ЗМІ ДНР з'явилися інформація про його проведення за участю Буйнова та Майданова, водночас жодного повідомлення про Стоцьку".

Анастасія Стоцька народилася і до 10 років прожила в Києві. Після цього вона разом з родиною переїхала в Москву. Популярність отримала як артистка мюзиклу.

Зараз ви читаєте новину «Викрили співачку з України, яка виступила в окупованому Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути