пʼятниця, 29 січня 2021 14:01

"Відрахували з університету. За 3 дні запропонували роботу"

Шоумена Костянтина Трембовецького відрахували з університету на 4-му курсі через нездачу курсових робіт. За 3 дні після цього запросили працювати сценаристом у Києві. За кілька років він став актором Improv Live Show, що виходить на "Новому каналі".

В інтерв'ю Gazeta.ua Костянтин розповів, як потрапив на телебачення.

У вільний час Трембовецький разом з друзями займався імпровізацією. Про жанр improv дізнався з американського шоу Whose Line Is It Anyway.

"В Україні організатором шоу імпровізації став Роман Міщеряков. Учасників було багато - сценаристи з різних проєктів. Змагалися одне з одним. Проєкт називався "Псы юмора", - зауважив актор.

1-шу серію Improv Live Show виробництва Студії "Квартал 95" знімали в лютому 2018-го.

Автор: Тарас ПОДОЛЯН
  Костянтин Трембовецький розповів, як потрапив на телебачення
Костянтин Трембовецький розповів, як потрапив на телебачення

"Приїхав на зйомки пілотної версії в Freedom Hall. Заходжу всередину й бачу, як будують декорації, налаштовують 14 камер, бігають 150 працівників знімальної групи, купа апаратури. Одразу думка: "І це все ми заварили одного разу в кабінеті", - розказав Трембовецький.

Він зазначив, що ставлення знайомих змінилося після того, як він потрапив на екран.

"Важко пояснити близьким, друзям, однокласникам, що якщо ти в телевізорі, то це не означає, що ти їздиш на Maserati й проводиш вільний час з Кошовим. Іноді питають, як там Притула. Але ж я не знаю. Я залишився тим самим, просто мою роботу показують по телевізору", - додав актор.

У 1-му сезоні Трембовецький доводив глядачам, що він з гумором на "ти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Забував, що я ведучий" - Педан розповів про зйомки гумористичного шоу

"Інших імпровізаторів глядач добре знав, бо вони були учасниками "Ліги Сміху". Коли оголошували мене, здавалося, що я отримував найменше оплесків. Жарти колег глядач добре сприймав. Мене ще не впізнавали, тому мав нагоду довести, що я, як і решта хлопців, з гумору і теж щось вмію", - розповів він.

У Києві відбулися зйомки гумористичного проєкту Improv Live Show. 16 програм шоу, яке йде на "Новому каналі", відзняли за декілька днів. Четвірка імпровізаторів – Роман Міщеряков, Володимир Шумко, Костянтин Трембовецький, Валентин Міхієнко – та новий ведучий Олександр Педан дивували глядачів.

Зараз ви читаєте новину «"Відрахували з університету. За 3 дні запропонували роботу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути