Ексклюзиви
понеділок, 20 травня 2013 17:56

Велетень Злати Огнєвіч зламав ліжко у готелі

Велетень Злати Огнєвіч зламав ліжко у готелі
Злата Огнєвіч та Ігор Вовсковинський Фото: vinnitsaok.com.ua

Сьогодні команда співачки Злати Огнєвіч дала прес-конференцію у приміщенні Національної телекомпанії України. Вчора вона повернулася з "Євробачення".

"Сьогодні зранку телефон розривається від пропозицій про концерти. Але хочеться, щоб Злата хоч трохи перепочила", - каже концертний директор Огнєвіч Марина Левченко.

Після конкурсу українці навіть не лягали спати. Провели більше доби на ногах. Після оголошення результатів зібрали речі і прилетіли до Києва. Тут відсвяткують здобуття третього місця.

"Першою зателефонувала моя молодша сестра вся у сльозах. Потім почали телефонувати наші співаки, ансамбль Збройних Сил України, де працюю вокалісткою, - розповідає співачка. - Після повернення буду працювати на студії над завершенням свого першого альбому. Туди не увійдуть пісні, які ви чули раніше. Це буде нова музика з новою концепцією. Працюємо з продюсером над цим більше 2,5 років. До роботи залучені музиканти з Америки, Австралії, Західної Європи".

За словами Огнєвіч, результат її вдовольняє. До того, що Росія у голосуванні дала один бал, ставиться з розумінням.

"Важливий фактор, що багато країн, з якими Україну не пов'язують жодні дружні чи братські стосунки, дали по 12-10 балів. Росія ж дала один бал. Це значить, що Злата - прекрасна", - прокоментував ситуацію заступник президента Національної телекомпанії Валід Арфуш.

Своїм фаворитом Злата називає голландку Анук та італійця Марко Менгоні. Кажуть, останній вподобав собі українку.

"Кожна делегація приїхала зі своїми сувенірами, щоб дарувати іншим учасникам. Я - велика ласунка, тому найбільше запам'яталися білоруси. Понавозили пряників, мармеладу, цукерок. Від литовського конкурсанта мені прислали великий букет квітів", - згадує співачка.

З курйозів команді запам'яталося ліжко, яке зламав у готельному номері велетень Ігор Вовсковинський. Під час концертного номеру він виніс співачку на руках.

Нагадаємо, що фінал "Євробачення-2013" пройшов 18-го травня у шведському Мальмо.

Зараз ви читаєте новину «Велетень Злати Огнєвіч зламав ліжко у готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути