середа, 13 червня 2018 18:09

Ведучий Єгор Гордєєв знайшов господарів для цуценяти свого лабрадора
4

Ведучий "Сніданку 1+1" знайшов господарів цуценяті свого собаки
Фото: Прес-служба
Ведучий "Сніданку 1+1" знайшов господарів цуценяті свого собаки
Ведучий "Сніданку 1+1" знайшов господарів цуценяті свого собаки
Ведучий "Сніданку 1+1" знайшов господарів цуценяті свого собаки

2-місячне цуценя лабрадора на прізвисько Синька, а за паспортом – Сабіна, знайшла нових господарів. Єгор Гордєєв, який шукав домівку для малечі свого чотирилапого улюбленця Джума, особисто відвіз її до нової сім'ї, з якою маленька красуня потоваришувала з перших хвилин.

Для Єгора було важливим не тільки почути сильну мотивацію, але і переконатися у відповідальному ставленні майбутніх господарів до тварини, аби Синьці було комфортно у новій родині. Він склав цілий перелік критеріїв, а із двадцяткою головних претендентів зв'язувався особисто, детально вивчаючи усі нюанси. Зрештою, порадившись із батьками, ветеринарами, кінологами, Єгор вирішив подарувати Сабіну сім'ї Олени Пасько з Києва. Жінка просила цуценя для свого сина – 13-річного Гліба. З дитинства у нього затримка психічного розвитку. Хлопець навчається у 6 класі. В нього труднощі з комунікацією: Гліб майже ні з ким не спілкується в ліцеї та у дворі. А найбільша його мрія – сестричка і собака.

"З сестричкою поки що не виходить, а собаку ви б могли йому подарувати", - писала у зверненні мама та зазначала, що Гліб невпевнений в собі, неговіркий і дуже сором'язливий хлопчик. Втім у першу мить зустрічі із новим чотирилапим другом хлопчик вже став поводитися активніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "50 відтінків сірого" топлес виставила на показ форми на курорті

Тепер маленька Сабіна житиме у затишній просторій квартирі неподалік від лісу, а допомагати піклуватися про неї буде дядько хлопчика, який є ветеринаром за фахом та мешкає по сусідству.

Сім'я вже вирішила продовжити добру ініціативу Єгора, і коли Синька сама стане мамою, цуценят теж подарують тим, хто потребуватиме допомоги. А Єгор пообіцяв зі своєю мамою навідуватися в гості до доньки свого чотирилапого улюбленця.

Два тижні тому ведучий "Сніданку з 1+1" оголосив в ефірі, що подарує коштовного цуценя чистокровного лабрадора тому, кому воно буде найбільше потрібно. За цей час Єгору надійшло понад три сотні чуттєвих та відвертих історій від глядачів з усіх куточків України та світу, які переконували, чому песик потрібен саме їм.

Зараз ви читаєте новину «Ведучий Єгор Гордєєв знайшов господарів для цуценяти свого лабрадора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути