Ексклюзиви
понеділок, 08 жовтня 2018 21:40

Ведуча "Сніданку" сіла на дієту, щоб врятуватися від ожиріння та діабету

Ведуча "Сніданку" сіла на дієту, щоб врятуватися від ожиріння та діабету

Ведуча "Сніданку 1+1" Неля Шовкопляс відмовилась від багатьох смаколиків, коли дієтолог їй пригрозив ожирінням та діабетом, розповідає у передачі "Світське життя".

"Зараз мінус 13 кілограмів. Найважче було відмовитись від солоних бочкових помідорів та огірків, хліба. Помідори не масні, але дуже затримують воду. Мені перевіряли нирки і сказали, що там вже пісочок", - говорить телеведуча.

По допомогу Неля прийшла до дієтолога Наталі Сомойленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоптенко розповіла про стосунки зі старшим сином чоловіка

"Коли ми зважились перший раз, 90 кілограмів, вага, з якою ми почали це, вона сказала, що у мене вже перший ступінь ожиріння. Звучить бридко, але, коли я дійсно замислилася про схуднення, це діабет, про який запитала дієтолог. У мене бабуся по маминій ліній від цього померла. До того у своїй вазі почувалася нормально я і не замислювалася. Саме це, що у мене можу бути спадкова хвороба змусило мене схуднути. Не можу сказати, що хочу повернутися у 65 кілограмів, які у мене були, але не можу сказати, що хочу зупинитися на своїх 76-ти кілограмах. Можливо, коли буде 70 і я додам спорт і побачу, що буде круто, то я, напевно, зупинюсь. Тому що багато хто каже, що більш не треба худнути, навіть Єгор, каже: "досить, ти і так гарна", - говорить Шовкопляс.

Раніше головний хореограф проекту "Танці з зірками" Олена Шоптенко заявила, що хоче, щоб син та чоловік мали якомога більше спільного.

Хлопчика назвали на честь батька - Олексій Олексійович.

"Я захоплююсь своїм чоловіком, тому хочу, щоб мій син був, як і мій чоловік, і, мені здається, що якщо почати з імені, то все піде так само", - говорить Шоптенко.

Зараз ви читаєте новину «Ведуча "Сніданку" сіла на дієту, щоб врятуватися від ожиріння та діабету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути