понеділок, 13 червня 2016 14:06

"Вчителька російської мови била перстнем по голові" - Винник

Український співак Олег Винник пригадав свій випускний вечір та вчительку російської мови, яка за найменшу провину давала хід рукам.

"Мамі було глибоко начхати, що я не мав золотої медалі. На випускному їй дали слово і вона сказала: "Мені важлива моя дитина, а не медаль. Впевнено скажу, що з нього буде справжня людина". Наче у воду дивилася" - розповідає Gazeta.ua Олег Винник. Випускався зі школи у 1990-му.

Автор: фото надане artPRoUA
 

З часу шкільного випуску співак добре пам'ятає духовий оркестр і пісню "Вчителька моя".

"Ми мали кілька класних керівників. Одна, вчителька російської мови, била мене долонею по голові. Їй не подобалося, що я був голосистим і дуже рухливим на уроках, - згадує артист. - На пальці носила величезний перстень. Як дасть мені в голову, то той перстень я добре відчував. Виходив з школи через вікно. Чомусь не могла вона знайти зі мною спільної мови. Заходила в клас зі словами: Олег Винник, покиньте клас, пожалуйста, я веду крок". А от її чоловік, вчитель історії, любив мене. У нього я вчився на "відмінно".

Автор: фото надане artPRoUA
 

Зізнається, ненавидів "совдеповщину". У школі дратував піонерський галстук.

"Той галстук розрівнював щодня об коліно і одягав його лише у школі. Соромно було йти по вулиці у ньому. Я ж був стильний пацан. Вже розумів, що таке мода. Ходив у драних джинсах, "варьонках". Не мало за це отримував від директора. Вже тоді носив сережку у вусі. В голові були одні дівчата" - додає Винник.

Читайте також: Олег Винник зупинив свій концерт через хибне замінування

Зараз ви читаєте новину «"Вчителька російської мови била перстнем по голові" - Винник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути