Ексклюзиви
середа, 28 лютого 2024 13:59

Важкохворий режисер Залевський повідомив, що українці зібрали гроші на його операцію
3

Олексій Залевський
Фото: facebook.com/alekcey.zalevskiy
Олексій Залевський
Олексій Залевський

Український дизайнер, стиліст і режисер Олексій Залевський, якому діагностували некроз кісток, повідомив, що українці зібрали необхідну суму на його операцію.

У своєму Facebook артист подякував всім, хто долучився до збору.

"Дорогі земляки! Я дуже вдячний за вашу підтримку та донати. Ви зібрали необхідну суму. (Навіть трохи більше). Залишки суми я перерахую тим, кому потрібна наша допомога. Продовжуйте підтримувати інших у цьому наша сила. Дякую і намагатимуся ще щось створити", - написав Залевський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна з Росією закінчиться у Криму - Ахтем Сеітаблаєв

Раніше в інтерв'ю "ТСН. Наодинці" Олексій зізнався, що йому потрібно зробити дві операції на стегнах, вартістю €14 тис. Якщо не дотриматися рекомендації лікарів - він може залишитися прикутим до ліжка на все життя.

"Я би не хотів спекулювати на цій темі, зараз багато військових, яким також потрібна допомога. Тому і не хотів говорити про це публічно", - казав напередодні режисер.

Українська журналістка та блогерка Раміна Есхакзай вперше зізналась, що страждає від булімії. Зірка мережі зазначила, що зараз її вага становить 55-56 кг. Додала, що вже почала працювати з психотерапевтом, який спеціалізується на РХП.

Зараз ви читаєте новину «Важкохворий режисер Залевський повідомив, що українці зібрали гроші на його операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути