четвер, 09 серпня 2012 14:22

Валерія судитиметься з клінікою пластичної хірургії

Валерія судитиметься з клінікою пластичної хірургії
За незаконне використання фотографій співачки Фото: donbass.ua

Співачка Валерія звернулася до суду з позовом до клініки пластичної хірургії "Ла Страда" про компенсацію 30 мільйонів рублів за незаконне використання її фотографії в рекламі, повідомив РАПСІ в четвер її адвокат Сергій Жорін.

"Сьогодні ми звернулися з позовною заявою до Бабушкінського суду Москви про порушення відповідачем права на зображення", - сказав захисник.

Він пояснив, що клініка протягом багатьох років поширювала неправдиві відомості про те, що Валерія є їхнім клієнтом, і використовувала її фотографії на стенді і на офіційному сайті.

За словами захисника, він протягом трьох років намагався домовитися з "Ла Страда", щоб вони прибрали фотографію співачки, проте клініка проігнорувала всі прохання.

"В даний час ми також шукаємо інших постраждалих в результаті дій клініки, оскільки хочемо звернутися зі скаргами на "Ла Страда" в Росспоживнагляд і ФАС, оскільки вважаємо, що клініка порушує норми про добросовісну конкуренцію, а також грубо і цинічно порушує права людей і вводить споживачів в оману", - зазначив Жорін.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Пригожин показав усім напівроздягнену Валерію

Він також додав, що в разі виграшу процесу, отримані гроші Валерія направить на підтримку та реабілітацію потерпілих в результаті дій клініки.

Зараз ви читаєте новину «Валерія судитиметься з клінікою пластичної хірургії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути