пʼятниця, 21 вересня 2012 17:16

Валентина Семенюк-Самсоненко пообіцяла не лізти в сімейне життя Санти і Володимира

Валентина Семенюк-Самсоненко пообіцяла не лізти в сімейне життя Санти і Володимира
Жінка уже знає, що хоче подарувати молодятам Фото: tabloid.pravda.com.ua

Мачуха Володимира Самсоненка Валентина Семенюк все ще в пошуках найкращих подарунків для молодят. У Рим поїхали і її чоловік, і ще близько 100 гостей, але пані Валентини серед них не було. Подейкують, що наречений її на святі не чекав, але сама новоявлена свекруха запевняє, що до Риму її запрошували, але вона не поїхала, бо було багато роботи. Згаяне збирається надолужити десь у листопаді, повідомляє ТСН.

"Основне весілля буде звичайно вінчання. Це вінчання буде обов'язково. В моїй родині, і в родині Віталія всі діти вінчаються", - розповіла вона в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Вінчатиметься подружжя вже в Україні. Де саме вирішуватимуть самі наречені. Та Валентина Семенюк упевнена, що діти повинні дотримуватися родинних традицій.

"У Феодосії теж є храм, який Віталій разом з покійною Вірою також відбудовували. Туди зараз ходить і сестра Ліда, і племінниця ходить, і свекруха ходить. Тут хай вони самі приймуть відповідне рішення, тому що це повинно йти від душі", - наголосила Семенюк.

Що подарувати зятю та невістці Валентина Петрівна уже знає. Готуються до свята і її батьки. Зізнається, що подарунки будуть скромними, але від душі.

"Це будуть ікони на вінчання. Це будуть скромні ікони, але зате з божого благословіння. У мене батько тримає пасіку, а Санта дуже любить мед. Тому обов'язково буде банка меду від мами з татом", - підкреслила вона.

Нова невістка Валентині Семенюк подобається. Вона каже, що родина у них вийшла велика і дружня. Вони часто разом збираються за одним столом. І вона, як свекруха, уже давно випробувала хазяйновитість молодої дружини Самсоненка-молодшого.

"Вона дуже смачно готує. Вона фруктові дуже смачні готує, риба фарширована, риба тушена. Напевно ще й тому, що вона знає, що я дуже люблю рибу, і Віталій також дуже любить рибу", - зауважила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На весілля Санти Дімопулос не приїхали брати Меладзе та дівчата з "ВІА Гри"

Семенюк запевняє, що влазити у сімейне життя молодят вони з чоловіком не будуть. Санті і Володимиру бажає лише одного.

"Я б хотіла, щоб Санта з Володчиком також відзначали діамантове весілля, відзначали золоте весілля", - зізналась Семенюк.

Зараз ви читаєте новину «Валентина Семенюк-Самсоненко пообіцяла не лізти в сімейне життя Санти і Володимира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути