Ексклюзиви
субота, 28 листопада 2009 19:58

Вагітна Клочкова мріє про дівчинку
5

Днями низка українських видань повідомила про те, що чотирикратна олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова чекає на дитину. Спортсменка вирішила в своєму інтерв"ю "Газете по-киевски" розставити всі крапки над "і".

"Ну, зараз заперечувати вже безглуздо - все одно через декілька місяців все буде помітно. Так, я вагітна. Звичайно, мені хотілося якомога довше цей факт приховувати, і, думаю, мене зрозуміти можна: навіть звичайні люди часто побоюються чужих недобрих поглядів, пересудів", - заявила спортсменка в інтерв"ю.

Яна також говорить "велике спасибі" тим людям, які розповіли все журналістам, зокрема, її нібито "подрузі".

"Я знаю, хто це, - ну, Бог їм суддя. З"ясовувати стосунки я не буду, але і спілкуватися з цими людьми більше не планую: справжні друзі мовчали. Тим більше, що велику частину відкритих ними "таємниць" мені, чесно кажучи, читати було просто смішно. Було багато неправди: починаючи від терміну вагітності, спотворених нібито розмов з батьками до імені майбутнього батька", - ділиться Клочкова.

"Я чекаю на дитину від коханого чоловіка, який любить і піклується про нас з малюком", - додала плавчиня.

Між тим, друзі Яни вже готують весілля.

"Ну, хай готують, заборонити я їм не можу. Тільки спершу треба було запитати мене, чи збираюся я заміж", - сміється дівчина.

Яна зізналася, що поки не бажає квапити події.

"Хай зрозуміють мене правильно українські дівчата - я не закликаю їх народжувати дітей поза шлюбом, але сама я в інституті сім"ї, чесно кажучи, розчарована", - зітхає спортсменка.

Дівчина не бачить нічого поганого в тому, щоб стати матір"ю, не будучи заміжньою

"Особисто я - людина цілком самодостатня. Більш того: наявність штампу в паспорті ніколи не утримувала улюбленої людини поряд. І тим більше, що за останній час на моїх очах розпалося стільки міцних, здавалося б, сімей - зокрема і союз Лілі Подкопаєвої та Тимофія Нагорного, який мені завжди здавався ідеальним", - пояснює Яна.

Між тим, дівчина категорично відмовляється народжувати разом.

"У жодному випадку! Ніколи цього не розуміла - для свого чоловіка я повинна завжди залишатися найкрасивішою", - вважає Клочкова.

Дівчина розповіла, що вже давно замислювалася про дитину.

"Адже я відбулася як спортсменка, як особистість, і, звичайно, прийшла черга мені реалізуватися як жінці. Отже на цей крок я пішла абсолютно свідомо і, дізнавшись про те, що вагітна, дуже зраділа", - розповідає майбутня мама.

Першою реакцією на новину про вагітність став сміх.

"Я сильно розсміялася і довго не могла зупинитися", - продовжує Яна.

А ось для батьків Клочкової новина про вагітність була достатньо несподіваною. Але, як сказала спортсменка, зараз вони вже з цією думкою звиклися і готуються няньчити онука або онучку.

Яна зізналася, що переносить вагітність чудово, щоправда їсти дівчині хочеться весь час.

Плавчиня розповіла, що на перших порах няньчитися з дитиною допомагатиме мама, а вже пізніше запросить няню.

А ось народжувати Клочкова збирається тільки в Україні.

"Вважаю, у нас фахівці нітрохи не гірші, ніж за кордоном. Лікаря мені порадили друзі, і поки своїм вибором я задоволена", - ділиться дівчина.

Спортсменка зізналася, що їй хотілося б народити дівчинку. А там, як вийде. У будь-якому випадку вона не збирається робити з хлопчика дівчинку або з дівчинки хлопчика.

А ось над ім"ям майбутнього малюка Яна ще не замислювалася.

"По-перше, у мене немає якогось улюбленого імені. Потім, зараз модні якісь незвичайні, подвійні навіть імена, а для мене головне, щоб ім"я дитині підходило. От як мені - моє. Можливо, я навіть дочекаюся того моменту, коли побачу його, - і тоді зрозумію, як його звуть. Чекаю не дочекаюся, коли піду на УЗД і "познайомлюся" зі своїм малюком", - розповідає плавчиня.

Дівчина дуже переживає через настирливість журналістів.

"Хочеться, щоб хоча б якийсь час мене ніхто не чіпав. І дуже прошу всіх, зокрема і журналістів: дайте мені пожити своїм життям і зосередитися на головній для мене події. Повірте: щастя материнства не замінять ніякі золоті медалі", - просить майбутня мама.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Клочкова мріє про дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути