середа, 08 березня 2023 08:47

Вагітна донька Алека Болдвіна та Кім Бейсінгер влаштувала епатажну вечірку в стрипклубі
21

Вагітна американська акторка, модель та донька зіркового експодружжя 64-річного Алека Болдвіна та 69-річної Кім Бейсінгер 27-річна Айрленд влаштувала гучну вечірку на честь майбутньої дитини.

В очікуванні первістка майбутня мама повеселилася в колі близьких та друзів на традиційній вечірці baby shower. Водночас формат свята вийшов не зовсім традиційним, повідомляє Gazeta.ua.

Вечірка пройшла під назвою "перший стрипклуб маляти". Майбутні батьки та їхні зіркові гості у сторіс поділилися яскравими світлинами. Серед присутніх були мама Айрленд, а також старша донька американських акторів 67-річного Брюса Вілліса та 60-річної Демі Мур 34-річна Румер Вілліс. Остання у грудні також розсекретила свою вагітність.

Водночас Алека Болдвіна та його дружини Гіларії, в якої дуже хороші стосунки з падчеркою, чомусь на світлинах нема. Перша онука Алека за віком буде дуже близька до його молодших дітей.

На вечірці була мама Айрленд, акторка Кім Бейсінгер
Фото: instagram.com/irelandbasingerbaldwin
Іще одна майбутня мама, Румер Вілліс також була на вечірці
Святковий торт прикрасили іграшковим унітазом
Айрленд із коханим позують на стрипвечірці
Святковий торт прикрасили іграшковим унітазом

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алек Болдвін з дружиною відреагували на вагітність старшої доньки актора від першого шлюбу

Майбутні батьки не стали робити таємниці зі статі майбутнього первістка. У них буде дівчинка, яку хочуть назвати Голланд.

"Я – Айрленд, тож буде іще одне ім'я-країна. Ми хотіли, щоби вони сполучалися", – поділилася Болдвін у радіоподкасті в січні.

Айрленда оголосила, що чекає на первістка в Instagram 1 січня, додавши світлину з процедури УЗД, де на екрані вже було видно малюка. Модель вагітна від свого бойфренда, музиканта 37-річного Андре Аллен Анжоса, більше відомого як RAC. Пара зустрічається вже понад рік та разом живе в Орегоні.

Тим часом нова дружина голлівудського актора Алека Болдвіна, Гіларія, сподівається, що вони із чоловіком більше не плануватимуть дітей. Подружжя вже виховує сімох спільних малюків: 9-річну Кармен, 7-річного Рафаеля, 6-річного Леонардо, 4-річного Ромео, 2-річного Едуардо, 1-річну Люсію та новонароджену Іларію.

Свого часу Айрленд знялась у рекламі бренду Rampage в стилі стрічки "9 1/2 тижнів". Вона позувала у червоній сукні біля вікна та з полуницею у руках. Нова колекція бренду пропонує жінкам грайливі сукні зі шкіряними вставками, м'які светри та строгі спідниці.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна донька Алека Болдвіна та Кім Бейсінгер влаштувала епатажну вечірку в стрипклубі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути