вівторок, 14 липня 2009 14:21

Вагітна Адріана Ліма показала свій живіт (ФОТО)

Супермодель Адріана Ліма, 28 років, затьмарила святкування 40-річчя висадки на Місяць, яке відбулося минулого вечора в Американському Музеї Природознавства в Нью-Йорку.

Бразильська красуня показала, що вагітність ніяк не вплинула на її сексуальність.

Адріана Ліма, яка вже на четвертому місяці вагітності, з"явилася на публіці у вільній блакитній шовковій сукні.

Зірка позувала фотографам, показуючи свій вагітний живіт.

Як відомо, 1969 року Нейл Армстронг і Базз Олдрін вперше в історії людства опустилися на поверхню супутника нашої планети.

Народження дитини Адріани Ліми і її чоловіка Марко Яріча, гравця Національної баскетбольної асоціації США, заплановано на зиму цього року.

Майбутнє подружжя познайомилося 2006 року, їх заручини відбулися через два роки в день 27-річчя моделі. У день святого Валентина 2009 року вони таємно одружилися на американському гірськолижному курорті Джексон Хоул.

"Ми такі щасливі з приводу нашого спільного майбутнього", - розповіла Ліма.

Адріану називають найсором"язливішою у модельному бізнесі. Жінка ніколи не ставала героїнею скандальної хроніки, уникає алкоголю та наркотиків, гучних світських заходів.

"Я дуже швидко втомилася від нещирих людей, яких так багато у модельному бізнесі, — зізнається манекенниця. — Мене не приваблюють публічні заходи, клубне життя і тусовки. Я люблю читати книги у тиші. Якщо у мене буде донька, я забороню їй йти у моделі".

За матеріалом Daily Mail,Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Вагітна Адріана Ліма показала свій живіт (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути