середа, 14 листопада 2012 11:40

У новій фотосесії Ріанна на голе тіло вдягла тільки шкіряний жакет

Ріанна знялася для нового номера журналу GQ. На фотосесії для грудневого випуску чоловічого видання РіРі лише злегка прикривалася чорним шкіряним жакетиком. Знімки вийшли настільки ефектними, що один з них редакція вирішила помістити на обкладинку, незважаючи на те що випуск, власне, присвячений "чоловікам року".

Схоже, співачка сама опинилася в деякому замішанні. Вчора вона опублікувала фото обкладинки з підписом: "Людина року GQ?! І де ж ваш фаворит?". У свою чергу, світські оглядачі впевнені, що номер з Ріанною на обкладинці напевно поб'є рекорди продажів.

У супровідному інтерв'ю зірка зізналася, що хотіла б бути поряд із сильним духом чоловіком. Вона прекрасно контролює свою кар'єру, але коли мова заходить про стосунки, вважає за краще виступати в якості веденого, а не ведучого.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ріанна і Кейт Мосс знялися в лесбійській фотосесії

"Мені подобається відчувати себе справжньою жінкою. І мені хочеться, щоб хлопець узяв на себе ініціативу у стосунках. Звичайно, я можу домінувати у всьому, але мене це не приваблює... ".

Зараз РіРі офіційно вважається вільною дівчиною. Днями вона заявила, що ні про який роман з екс-бойфрендом Крісом Брауном і мови бути не може. У молодих людей було щось на кшталт нетривалого возз'єднання, але в підсумку кожен вирішив йти своєю дорогою.

Зараз ви читаєте новину «У новій фотосесії Ріанна на голе тіло вдягла тільки шкіряний жакет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути