пʼятниця, 09 жовтня 2020 14:41

У центрі вибуху: Макс Барських презентував альбом "1990"

У центрі вибуху: Макс Барських презентував альбом "1990"
Реліз нового альбому Барських відбувся на міжнародному лейблі Sony Music Entertainment. Фото: надане піар-агентом артиста

Співак Макс Барських представив новий альбом "1990".

"1990" - це 12 пісень про кохання, які відкривають світу нового і більш зрілого, хоч і не завжди райдужного, персонажа. Лірика Барських, як і раніше, відверта. У своїх текстах Макс щиро шукає супутника по життю і ділиться зі слухачем своїми невдачами. Він визнає помилки минулого і готовий повторити їх знову.

"У цьому альбомі більш зрілі тексти і сміливі жанрово-стилістичні рішення. Мій персонаж то падає, то піднімається з самого дна на вершину. Він зізнається в любові юності і безрозсудності, але в той же час готовий нести відповідальність за свої рішення. А головне, він готовий перебувати в центрі вибуху, який дарує любов", - коментує прем'єру Макс.

Реліз нового альбому Барських відбувся на міжнародному лейблі Sony Music Entertainment. Кожен альбом Макса Барських - це капсула часів і вражень, друк досвіду і особистісного становлення, в якому велике місто і запаморочливий успіх не зломив дух свободи і не розмив орієнтири головних цілей музиканта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських отримала іменну зірку на Площі слави

"1990" став наймасштабнішим лонгплеєм артиста, що об'єднав навколо себе команду професіоналів: автор і продюсер альбому - Макс Барських; співавтори - Анна Бастон, Анна Фещенко; саундпродюсери - Павло Білоусов, Aniel Arin, Ігор Кириленко, Максим Овсяников, компанія Do it Big.

Співачка Tayanna представила проєкт для Apple Music. 5 емоцій фантастичної жінки, 5 відтінків її абсолютної ейфорії, 5 історій душевної реінкарнації крізь лінзу об'єктива Алана Бадоєва.

Зараз ви читаєте новину «У центрі вибуху: Макс Барських презентував альбом "1990"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути