Ексклюзиви
понеділок, 30 січня 2012 10:39

В американському університеті вивчатимуть творчість Бейонсе

В американському університеті вивчатимуть творчість Бейонсе

Ратгерський університет в штаті Нью-Джерсі запропонував своїм студентам курс вивчення творчості співачки Бейонсе і його впливу на культурне та політичне життя, повідомляє MTV. Новий напрямок представлено на кафедрі гендерних досліджень.

У рамках проходження курсу "Політизація Бейонсе" студенти вивчають відеокліпи співачки, знайомляться з текстами її пісень і оцінюють ступінь її впливу на розвиток сексуальної, расової та статевої політики США. В рамках студентських дискусій також обговорюється творчість таких співачок, як Ніна Сімон, Біллі Холідей і сучасниць Бейонсе Леді Гаги, Адель і Емі Вайнхаус.

На офіційному сайті університету сказано, що Бейонсе була обрана для вивчення як співачка, яка зуміла привернути увагу глядачів не тільки до своєї творчості, а й до свого життя, своїх поглядів й особистості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські студенти вивчатимуть феномен Леді Гаги

Бейсоне стала не єдиною представницею шоу-бізнесу, якій присвятили університетський курс. Як вказує Metro, раніше Джорджтаунський університет у Вашингтоні розробив курс, присвячений чоловіку Бейонсе, реперу Jay-Z.

Зараз ви читаєте новину «В американському університеті вивчатимуть творчість Бейонсе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути