середа, 27 березня 2024 09:52

"Уся кімната була рівненько вимазана" - Мірошниченко розказав, які пригоди його чекали наодинці з дворічним сином
3

Тімур Мірошниченко з сином
Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko
Тімур Мірошниченко з дружиною і сином
Тімур Мірошниченко з дружиною і сином

Український ведучий Тімур Мірошниченко розказав, як залишився з дворічним сином Марселем наодинці.

У своєму Instagram шоумен зазначив, що його дружина Інна поїхала на зйомки, дорогою завезла старших у садок. Тож він вперше за довгий час залишився з хлопчиком.

"Я його погодував і зайнявся своїм сніданком. Поки готував собі яєчню, Марс тишком-нишком украв одне яйце. За декілька хвилин уся кімната була рівненько вимазана. Ок, прибираємо! Поки відмивав кімнату, Марсель у Мії в кімнаті розбив музичну іграшку (таку, знаєте, де всередині сніжинки літають). Уся кімната в дрібних гострих пластикових скалках, жирній рідині та власне цих сніжинках. Ок, прибираємо!", - написав Тімур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не належимо одне одному" - Женя Галич розповів про стосунки з дружиною на відстані

Додав, що згодом його чекали ще "розваги".

"Поки прибирав, Марс зняв підгузок і наклав на наше з Інною ліжко. На ліжку був епіцентр цієї події, а от рештки знову розмазані по всій квартирі. Хапаю малого, несу в ванну мити, а він дорогою вирішив ще й полити всю квартиру, бо випив води добряче. Ок, прибираємо! Такий от ранок тата з сином. І от, увага, питання: це він не хоче зі мною залишатися вдвох чи навпаки хоче частіше?", - пожартував ведучий.

Тімур Мірошниченко з дружиною Інною зіграли весілля у 2018 році. В шлюбі в них народилося двоє дітей - донька Мія і син Марко. У липні 2023 року подружжя всиновило дворічного хлопчика Марселя. Він народився дуже рано з вагою 1,4 кг. Через це у нього є проблеми з психологічним розвитком. Крім цього, у названого сина Мірошниченків викривлена грудна клітка, є травми головного мозку. Також у хлопчика грижа і проблеми з очима. Раніше Мірошниченки повідомляли, що від малюка багато хто відмовлявся. Але їх не зупинило навіть те, що він може ніколи не заговорити.

Зараз ви читаєте новину «"Уся кімната була рівненько вимазана" - Мірошниченко розказав, які пригоди його чекали наодинці з дворічним сином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути