понеділок, 14 січня 2019 11:51

"Усі були розбиті наприкінці": Джон Сноу про фінал зйомок культового серіалу
4

Британський актор Кіт Харінгтон, який прославився після ролі Джона Сноу в популярному серіалі "Гра престолів", знявся для обкладинки нового номера журналу GQ Australia.

Актор майже десятиліття був змушений ходити з зачіскою та формою бороди, з якими у 24 роки вперше з'явився у серіалі - його завите волосся і розпатлана борода були невід'ємними від ролі Джона Сноу.

Кіт Герінгтон в журналі GQ Australia. Фото: gq.com.au
Кіт Герінгтон в журналі GQ Australia. Фото: gq.com.au
Кіт Герінгтон в журналі GQ Australia. Фото: gq.com.au
Кіт Герінгтон в журналі GQ Australia. Фото: gq.com.au

Зйомки 8 заключних епізодів були жорстокими і вимогливими. Для акторів останні 9 місяців зйомок були нестерпними.

"Всі були розбиті наприкінці. Я не знаю, плакали ми, тому що нам було сумно, що все закінчилося, чи плакали, тому що це було страшенно втомлюючим. Ми недосипали. Виглядало, ніби все було зроблено так, щоб змусити вас думати: мені це набридло. Я пам'ятаю, як всі закінчували свою роботу і йшли: "Тепер із мене вистачить. Мені подобається ця робота, це було найкраще в моєму житті. Я буду сумувати за серіалом одного разу, але з мене досить", - каже Харінгтон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали дату початку кінця "Гри престолів"

За його словами, люди, які не працюють у кіно або на телебаченні, не розуміють, наскільки це дезорієнтує.

"Ви перебуваєте поза домом весь час. Приїхати сьогодні до готелю та побачити, як люди їдуть на роботу, мені здалося справжньою розкішшю. Це звучить шалено. Але походи на роботу, час із колегами, повернення до своєї сім'ї, готування їжі, їжа в холодильнику... Звучить дивно, але це те, що я найбільше чекаю. Через 9 років я буду вдома", - додає актор.

Американський телеканал HBO представив тизер 8 сезону фентезійного серіалу "Гра престолів". Ролик триває менше хвилини і не містить кадрів із нових серій. Заключний сезон серіалу "Гра престолів" стартує 14 квітня 2019-го.

Зараз ви читаєте новину «"Усі були розбиті наприкінці": Джон Сноу про фінал зйомок культового серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути