понеділок, 04 липня 2016 14:27

Юрій Горбунов здивував у ролі чиновника в українському серіалі

Автор: Прес-служба
 
Автор: Прес-служба
 

Сьогодні, 4 липня, о 21.15 на телеканалі "1+1" стартує новий мелодраматичний серіал "Центральна лікарня" власного виробництва "1+1 Production".

Одну з ролей у серіалі, чиновника із облздраву, виконав народно улюблений актор і телеведучий Юрій Горбунов. Спеціально для ролі у Юрія Горбунова з'явилась борода і нова зачіска.

"Я граю справжнього бюрократа, який ретельно перевіряє медичні заклади у своїй області. Мій герой прискіпливий, наполегливий та уважний до дрібниць. Також саме в цю лікарню він приїздить досить часто з перевірками, адже тут працює його син, якого мій герой намагається постійно тримати під контролем", - поділився своїми враженнями Юрій Горбунов.

Нагадаємо, що "Центральна лікарня" - це 60-рійна мелодрама, адаптація новозеландського серіалу "Schortland street". За сюжетом серіалу у центральну лікарню провінційного міста, де одним із лікарів-хірургів працює молода, гарна і вольова жінка Маргарита Сергіївна (Ольга Гришина), приїздить талановитий лікар-хірург Рустам (Ахтем Сеітаблаєв). Маргариту і Рустама пов'язує давній роман.

Головні ролі у серіалі виконали улюблені українські актори Ольга Гришина (лікар-хірург), Ахтем Сеітаблаєв (лікар-хірург), Марк Дробот (лікар-хірург), Станіслав Боклан (головий лікар), Ірина Новак (старша медсестра). Режисер серіалу – Віра Яковенко, креативний продюсер – Олена Єрємєєва. Продюсери – Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна.

Спеціально для зйомок "Центральної лікарні" було збудовано павільйон декорацій, загальною площею 1300 кв.м. У павільйоні є лікарняна зона – це і медичні палати з ліжками, і маніпуляційний кабінет, ординаторська, операційна, гардеробна, ліфти і коридори, кабінет головного лікаря, а також 5 квартир головних героїв.

Саундтрек "Любов тебе знайде" до серіалу "Центральна лікарня" написав Руслан Квінта, музичний продюсер "Голос країни-6".

Дивіться серіал "Центральна лікарня" з понеділка по четвер о 21.30 на "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Юрій Горбунов здивував у ролі чиновника в українському серіалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути