четвер, 07 червня 2018 20:00

Юна модель Playboy виставила пікантний знімок після душу
22

Ельзі Г'юіт

Модель Playboy Ельзі Г'юіт поділилась з прихильниками пікантним знімком з душу.

Красуня позує на фото топлес та з рушником.

22-річна дівчина встигла знятися у чоловічому журналі у 20 років, а також засвітитися у скандальній історії з актором Райяном Філліпе, чоловіком "Білявки у законі", Різ Візерспун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель року засвітила груди посеред вулиці

Минулого року Ельзі стверджувала, що актор Райян Філіппе побив її та скинув зі сходів. Фото з травмами, які отримала від екс-чоловіка Різ Візерспун, запостила на своїй сторінці у мережі.

За словами дівчини, коли вона приїхала до зірки, він вживав легальні та нелегальні наркотичні препарати та алкоголь, пише видання People.

"Він схопив за руку Г'юіт, що на ній за кілька годин проявилися синці. Він штовхнув її і скинув зі сходів так сильно, як тільки міг", - пише журнал.

Джерело близьке до Філіппе навпаки переконує, що саме Ельзі під дією препаратів накинулась на актора. Зірка не подавав позов проти Ельзі, тому що був переконаний, що все що вона зробила було заради слави та помсти, після їхнього розставання.

Зі свого боку Г'юіт запевняє, що її колишній хлопець вживав кокаїн, екстазі, психоделічні гриби та стероїди потягом їхніх стосунків. Їй потрiебен був ордер, який би забороняв Філіппе наближатися до неї, після того, як вона була у лікарні.

Філіппе все заперечує.

Актор розлучився з Різ Візерспун у 2007 році після 8 років шлюбу. У пари є двоє дітей: донька Ава та син Декон. Також він має доньку від екс-дівчини Алексіс Кнапп

Зараз ви читаєте новину «Юна модель Playboy виставила пікантний знімок після душу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути