Ексклюзиви
неділя, 04 лютого 2018 12:59

Ума Турман розповіла про домагання Вайнштейна та стосунки з Тарантіно

Ума Турман розповіла про домагання Вайнштейна та стосунки з Тарантіно
Акторка звинуватила Вайнштайна. Фото: "24СМИ"

Американська акторка Ума Турман розповіла про домагання продюсера Гарві Вайнштайна.

В інтерв'ю New York Times акторка розповіла, що Вайнштайн спробував згвалтувати її під час зйомки "Кримінального чтива".

"Він штовхнув мене. Він намагався залізти на мене. Він робив усілякі неприємні речі. Однак у підсумку він все-таки не пішов до кінця і не став мене примушувати. Ти як тварина, яка намагається вислизнути, як ящірка", - розповіла вона.

Наступного дня Ума Турман отримала букет квітів із запискою: "У тебе чудові інстинкти".

Представники Вайнштайна відкидають ці звинувачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соліста Backstreet Boys звинуватили у згвалтуванні

"Вайнштайн визнає незручну спробу залицяння до Турман 25 років тому в Англії - після того, як неправильно зрозумів її сигнали, після флірту в Парижі, - за що він негайно вибачився і про що глибоко шкодує", - йдеться в заяві. Сам продюсер зараз проходить реабілітацію.

Після скандалу Ума Турман тимчасово розірвала стосунки з режисером Квентіном Тарантіно. Вони посварилися після аварії на зйомках "Вбити Білла". Акторка хотіла використати каскадера, але Тарантіно переконав її самостійно вести машину у сцені з кабріолетом. Сталася аварія і Ума Турман отримала травми.

Про скандал за участю Вайнштейна стало відомо навесні, коли в сексуальних домаганнях його звинуватила італійська модель Амбра Баттілана. Пізніше свої історії розповіли багато голлівудських акторок, також постраждали від продюсера. Анджеліна Джолі, Гвінет Пелтроу, Люпіта Ньоно і інші відкрито заявили, що свого часу зазнали домагань з боку Вайнштейна. Скандал спалахнув з новою силою, коли актриса Азія Ардженто звинуватила продюсера в згвалтуванні. До сих пір у справі Харві Вайнштейна ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «Ума Турман розповіла про домагання Вайнштейна та стосунки з Тарантіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути