понеділок, 22 травня 2023 04:00

Український продюсер зізнався, чим займається його бойфренд

Український продюсер зізнався, чим займається його бойфренд
Володимир Завадюк розповів про особисте життя. Фото: instagram.com/zavaduk

Продюсер на телеканалі "1+1" Володимир Завадюк розповів про свого бойфренда.

Зізнався, що його обранець – дизайнер. Цим поділився в інтерв'ю YouTube-каналу Go West.

Продюсер зазначив, що не приховує свого хлопця, але й не показує обличчя коханого без його згоди.

"Люди, які знають мене і бачать мене в місті, точно знають хто це. Він людина з творчої індустрії, я дуже ним пишаюся. Він створює неймовірні речі", – розповів Завадюк.

Він нагадав, що здійснив публічний камінгаут в Instagram. Серед близьких та друзів не приховував інформацію про свою орієнтацію, тепер вирішив говорити про це у соцмережах більш конкретно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подобаються чоловіки ‒ ще один актор сколихнув мережу камінгаутом

"Для мене це про сміливість бути собою. Вважаю, що це може дати комусь впевненість у собі і розуміння що це ок і абсолютно нормально. І потрібно бути собою чим раніше, тим краще", – пояснив Завадюк.

Шоураннер зізнався, що дуже багато людей його підтримало і написало приємні слова. Також Завадюку після цього посту написав військовий, який є ініціатором законопроєкту про цивільні партнерства.

"Було багато коментів про те, що чому геї не в Збройних силах України. Багато геїв в ЗСУ в тому числі. Він (ініціатор законопроєкту. – Gazeta.ua) просив мене підтримати цей законопроєкт. Я абсолютно підтримую рівні права людей і мені б хотілося, щоб люди могли реєструвати поки що навіть на такому рівні свої партнерства в Україні. Тому що це про рівність між нами. І це те, що точно відрізняє нас від Росії", – вважає Завадюк.

Володимир Завадюк – продюсер проєктів "Голос країни" та "Танці з зірками". Камінгаут здійснив у квітні цьогоріч. Розповів, що живе разом зі своїм хлопцем.

Зараз ви читаєте новину «Український продюсер зізнався, чим займається його бойфренд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути