неділя, 25 грудня 2022 22:37

Українські зірки відсвяткували Різдво: фото, відео

Українські зірки поступово переходять від святкування Різдва з 7 січня на 25 грудня.

Що вони кажуть на своїх сторінках, хто мав Святу вечерю 24-го та що бажають усій країні, підбірку зібрав "24 канал".

"В новому році хочу побажати всім нам бути трішки щасливішими, більше усміхатися та святкувати нашу перемогу разом. З Різдвом, Україно", – звернувся у відео гурт TVORCHI, який переміг у Нацвідборі Євробачення-2023.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от TVORCHI (@tvorchi_official)

Надя Дорофєєва привітала зі Святвечором та Різдвом.

"Сьогодні Святвечір. На жаль, не всі українські родини зможуть зустріти його разом. Але, головне, не втрачати віру та об'єднуватись ще сильніше!!" – написала зірка.

Автор: https://www.instagram.com/nadyadorofeeva/
  Надя Дорофєєва привітала українців з Різдвом
Надя Дорофєєва привітала українців з Різдвом

"Ваш різдвяний олень вітає вас з Різдвом! Merry Christmas from your Christmas Deer", – написав ведучий Андрій Бєдняков та зіграв "Щедрик" на фортепіано.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Andrii Biedniakov (@biedniakov)

"З прийдешніми святами! Цьогоріч вони не відчуваються так, як колись, але я вірю, що у вашій душі є хоча б невеличка частинка різдвяного настрою. Ми майже пройшли цей рік, залишилось ще трохи… Обіймаю кожного та кожну із вас в цю ніч! Ваша Джа", – написала Джамала.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)

"Ми зустрічаємо це свято у найважчих випробуваннях. Але ми все це пройдемо. Ми разом творимо диво. Народження неймовірно сильної і квітучої України. І бажання на всіх сьогодні одне. Нехай воно якнайшвидше збудеться", – написала Ірина Федишин.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ірина Федишин 🎤Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

"З Різдвом Христовим і прийдешніми святами! Минулого року напередедні свят ми писали, що віримо в різдвяні дива, загадували бажання на 2022 рік, просили щастя, пригод, нових можливостей… Сьогодні ми вже не чекаємо дива, сьогодні ми чекаємо перемоги, ми не опираємось на долю, ми дякуємо ЗСУ за наші життя, ми не очікуємо пригод, бо "пригод" вистачило на все життя. Ми хочемо миру… і миру через перемогу… І нехай Різдво принесе нам віру в наше мирне гарне і квітуче майбутнє! Дасть сили і духу. Теплого вам та затишного Різдва. Божого благословіння нам всім", – привітала шанувальників Катерина Осадча.

Автор: https://www.instagram.com/kosadcha
  Катерина Осадча привітала з Різдвом
Катерина Осадча привітала з Різдвом

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патріарх Варфоломій звернувся до українців з потужною промовою: що сказав

"З Різдвом Вас! Сімейного затишку, кохання, добра та Перемоги! Нехай Господь оберігає Україну! З любов'ю Reshetnik Family", – поділився ведучий "Холостяка" Григорій Решетник.

Автор: https://www.instagram.com/grisha_reshetnik/
  Григорій Решетник привітав з Різдвом
Григорій Решетник привітав з Різдвом

"З Різдвом, мої рідні люди. Дякувати і, незважаючи ні на що, шукати позитив та любов – моя позиція, мій порятунок від тієї чорної діри, в яку нас всіх інколи затягує. Я дякую всім, хто поруч був весь цей важелезний рік. Дякую країні, воїнам, волонтерам, всім, хто стоїть на стороні добра. Дякую диву, що живе всередині мене і рятує мене, даруючи надію та безмежну любов. Дякую і стає легше на душі", – написала Світлана Тарабарова.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Світлана Тарабарова (@tarabarova)

"З Різдвом! Нехай цей день буде наповнений теплом і світлом, бо справжнє світло всередині кожного українця, кожного з нас! Ми вже у Львові, випили смачної кави, привезли позитивні та теплі емоції і чекаємо на вас сьогодні о 19:00 на своєму концерті!" – запрошують музиканти гурту "Антитіла".

Автор: https://www.instagram.com/antytila_official/
  "Антитіла" привітали з Різдвом
"Антитіла" привітали з Різдвом

"Ми з родиною прийняли рішення, що від цього року почнемо святкувати Різдво саме 25 грудня. Так відчуваємо. Так вважаємо правильним для себе. Традиції сильні тоді, коли їхній зміст диктує форму. Тож усім українцям, які вирішили святкувати Різдво саме завтра, як і тим, хто продовжує святкувати 7 січня, як і тим, хто не святкує це свято, всім-всім, я бажаю радості і добра, а головне — Перемоги Світла над темрявою. Христос Народився!" – розповів лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон влаштувала різдвяний концерт у Вестмінстерському абатстві.Вона запросила дитячий хор з України, повідомляє The Daily Mail.

Діти виконали різдвяний гімн Away in a Manger. Хор створили з українських біженців зі школи St. Mary's Ukrainian School.

Зараз ви читаєте новину «Українські зірки відсвяткували Різдво: фото, відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути