Ексклюзиви
четвер, 27 лютого 2020 14:40

Українська телеведуча зганьбилася співпрацею з Кіркоровим та Валерією

Телеведуча Регіна Тодоренко узяла участь у російському музичному телешоу.

Тодоренко поділилася новиною в Іnstagram. На фото жінка у розкішній, розшитій чорними паєтками сукні з оголеними плечима і з якскравим макіяжем.

Автор: instagram.com/reginatodorenko/
  Регіну запросили до журі конкурсу. Шоу "Маска" - це російська версія всесвітньо популярного формату "The Masked Singer". Прем'єра поєдинку відбудеться 1 березня на російському НТВ
Регіну запросили до журі конкурсу. Шоу "Маска" - це російська версія всесвітньо популярного формату "The Masked Singer". Прем'єра поєдинку відбудеться 1 березня на російському НТВ

Регіну запросили до журі конкурсу. Шоу "Маска" - це російська версія всесвітньо популярного формату The Masked Singer. Прем'єра поєдинків відбудеться 1 березня на російському НТВ.

Телеведуча виражає захват, що її взяли до складу такої "крутої" команди. До складу команди увійшли Гарік Мартиросян, Філіп Кіркоров, Валерія. Двоє останніх співаків є активними прибічниками політики російського президента та анексії українського Криму.

"Буде так весело, що в мене аж сукня спітніла сидіти у складі такого найкрутішого журі @fkirkorov, @trodriguezzz @valeriya @martirosian_official", - написала зірка під фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можна й до вух: лінія бікіні Регіни Тодоренко збудила суперечки в Instagram

"Добре хоч плаття не репнуло від сміху. Чекаємо на випуск", "Ніколи не чула про таке шоу! Точно буде весело. Хто учасником буде? Думаю, Влад Топалов", "Те ж саме зараз йде в Англії по ТБ", "Раніше Ви були цікавою, самобутньою, "з родзинкою", звичайним дівчиськом, а зараз перетворилися в одну з шоу бізнесу і стали, як усі з телевізора" - написали підписники.

Регіна Тодоренко з'явилася на церемонії вручення російської премії "ТЕФІ". Для червоної доріжки Тодоренко обрала чорну мінісукню з пишними рукавами та глибоким декольте. Образ знаменитості доповнювали аксесуари та чорні босоніжки.

Зараз ви читаєте новину «Українська телеведуча зганьбилася співпрацею з Кіркоровим та Валерією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути