четвер, 26 жовтня 2017 16:23

Українка, яка підкорила американський Playboy, грає у комп'ютерні ігри оголеною
50

Христина Бойко народилась в Україні, але будує модельну кар'єру в Росії. Дівчина здобула популярність після фотосесії для американського Playboy. Також стала фіналісткою конкурсу Miss MAXIM 2014.

"Кумедна ситуація вийшла: народжена в Україні російська модель працює для американського Playboy з командою з Португалії в Угорщині! P.S. Легкий макіяж для зйомки в американському Playboy робила сама", - поділилася на своїй сторінці у Instagram Христина.

Дівчина і поза камерами ходить топлес, на фото в соцмержі позує без бюстгальтера на пляжі, кухні та під час гри у комп'ютерні ігри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кортні Кардаш'ян ледь прикрила сідниці екстремально короткою сукнею

"У дитинстві мріяла стати співачкою, закінчила музичну і танцювальну школи, вмію грати на фортепіано. У підсумку стала візажистом і планую досягти великих висот у цій галузі - стати найкращим майстром! Добре орієнтуюся в моді і красі. Вмію оригінально упаковувати подарунки", - розповіла в інтерв'ю журналу дівчина.

50-річна американська актриса і модель Памела Андерсон і український танцівник Сергій Полунін взяли участь у спільній фотосесії.

Зйомка з'явилась в журналі King Kong. Відверта фотосесія у всій красі показує тіла зірок глянцю і балету.

24 жовтня Полунін представив в Києві фільм "Танцівник", присвячений його творчості. Прокат стрічки стартує 26 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Українка, яка підкорила американський Playboy, грає у комп'ютерні ігри оголеною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути