вівторок, 30 жовтня 2018 11:25

Українська дизайнерка одягне у стильний костюм Меган Маркл
6

Українська дизайнер створить вбрання для Меган Маркл
Фото: Лідія Тропман
Українська дизайнер створить вбрання для Меган Маркл
Українська дизайнер створить вбрання для Меган Маркл
Українська дизайнер створить вбрання для Меган Маркл
Українська дизайнер створить вбрання для Меган Маркл

Український дизайнер Євгенія Франківська, засновник бренду PETRA by Frankovska, пошиє костюм для герцогині Сассекської Меган Маркл.

"Я завжди захоплювалася британським королівським домом. Мені подобалося, як одягається принцеса Діана. Цікаве життя обох принців: Вільяма і Гаррі, але останній був моїм улюбленцем. Тому мені було неймовірно цікаво, хто та дівчина, яка буде з ним поруч. Коли заручини відбулися , я була дуже захоплена Меган, її стилем і впевненістю. Весілля пари я переглядала десятки разів і тепер, той факт, що я шию наряд для герцогині Сассекської говорить про те, що мрії здійснюються ", - розповідає дизайнер.

За словами Франківської, вона вирішила перевірити теорію 6 рукостискань, яка полягає в тому, що "знаєш 6 людей, знаєш весь світ". З Кейт Міддлтон у Франківської було всього "2 рукостискання", на весіллі Меган Маркл і принца Гаррі був присутній один з її родичів. Тоді вона вирішила спробувати удачу і написала в Британське королівство лист з пропозицією створити костюм для Меган Маркл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл стала жертвою модного конфузу на червоній доріжці

"Я написала, що готова одягати не тільки Меган, але і весь королівський двір, напевно саме ось ця впевненість і натиск допомогли мені отримати позитивну відповідь", - говорить Франківська.

Через 2 тижні прийшов лист, в якому помічник стиліста Меган Маркл, Джесіки Мелруні, написала, що палац зацікавлений в костюмі: піджаку і брюках, та сукні від українського дизайнера. Франківська вислала ескізи вбрання і отримала більш детальні побажання.

За словами українського дизайнера, для Меган створять брючний костюм кольору блакитного туману, скульптурного силуету з гудзиками виготовленими вручну. Тканини будуть закуповуватися в Індії і Італії. Ціна такого виробу складе приблизно $ 1 тис. Більш бюджетна версія наряду, представлена ​​в новій колекції дизайнера за 5 200 грн.

Автор: Лідія Тропман
  Українська дизайнер створить вбрання для Меган Маркл
Українська дизайнер створить вбрання для Меган Маркл

Стилісти герцогині Сассекської наполягли на тому, що ціна виробу не повинна перевищувати вище заявлену цифру.

Франківська вже 16 років створює наряди на українському ринку. За словами дизайнера в її одязі ходять чимало політиків.

"На шоу Шустера сиділа одна політик, все думали, що у неї вбрання від Діор, а насправді це була блуза мого бренду", - говорить Франківська.

Саме з костюмів, за словами дизайнера, вона починала свою кар'єру модельєра. Для створення костюма для Меган Маркл буде потрібно близько двох тижнів, хоча, запевняє дизайнер, вона готова його створити вручну і за тиждень.

У новій колекції Франківської 36 образів для самодостатніх і успішних жінок. У ній представлені брючні костюми з напіввовняної тканини, трикотажу і джерсі, кюлоти, жакети вільного крою, блейзери, спідниці-олівці. А також тренда сезону - сукні прямого і приталеного силуету.

Кольорами цієї осені Франківська бачить чорний і червоний, використовує тканини в клітку, яка сьогодні на піку моди. Шарму і аристократичності колекції додають ніжні костюми кольору блакитного туману і квітучої жоржини.

Головна перевага цієї колекції, за словами дизайнера, в тому, що всі речі можна комбінувати, і при цьому кожен день виглядати стильно і дорого.

Зараз Меган Маркл і принц Гаррі знаходяться в 16-ти денному турі по Австралії і Новій Зеландії.

Зараз ви читаєте новину «Українська дизайнерка одягне у стильний костюм Меган Маркл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути