четвер, 28 грудня 2017 13:36

Українські зірки зі своїми собаками привітали з Новим роком
6

Новий рік 2018-й присвячений Жовтій Собаці за китайським календарем. Серед українських зіркових власників чотирилапих є Ната Жижченко, Павло Зібров, Настя Каменських, Валерій Харчишин і Джамала.

Що б побажали домашні улюбленці співаків дізнався ТаблоID.

Автор: соціальні мережі
  Ната Жижченко з чоловіком і своїм собокою Піфом
Ната Жижченко з чоловіком і своїм собокою Піфом

"Мені здається, мій пес побажав би людяності усім. Рідкісна річ – останнім часом. Проте, здавалося б, має бути властивою нам", - сказала Ната Жижченко з гурту ONUKA про свого джек-рассел-тер'єра Піфа.

Автор: соціальні мережі
  Павло Зібров з німецькою вівчаркою Габі
Павло Зібров з німецькою вівчаркою Габі

"Я думаю, якщо б моя собака Габі Габріелла, а я її називаю Горпина, німецька вівчарка, вміла говорити, вона б сказала: "Тато, ти мені привозиш мало ласощів. Привозь мені побільше м'яса, а не кісточок, не будь жлобом", - розповів Павло Зібров.

"Оце я звертаюсь до всіх, хто має тварин, адже тварини іноді кращі, ніж люди. Тому ставтеся до них з добром, теплом, принаймні як до тещі своєї рідної", - закликав артист.

Автор: соціальні мережі
  Настя Каменських з болонкою Мімі
Настя Каменських з болонкою Мімі

"Я точно знаю, що моя Мімі побажала б залишити всі образи, сварки і негативні емоції в році, що минає, щоб новий 2018-й рік почати з нової сторінки і з чистим серцем, яке буде відкрите для близьких і рідних нам людей", - сказала співачка Настя Каменських від імені своєї болонки бішон-фрізе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тендітна собака з одним вухом стала відомою після порятунку

Автор: соціальні мережі
  Джамала з чоловіком і Баду
Джамала з чоловіком і Баду

"Мені дуже хочеться, аби в Києві було багато зелених парків, галявин, гарних майданчиків, щоб було охайно навколо. І щоб усюди гуляли щасливі люди зі своїми домашніми улюбленцями. А ще звучала гарна музика на фестивалях, на які можна було б приходити з нами, песиками. Спокою та миру вам", - так озвучила побажання своєї Баду Джамала.

Автор: соціальні мережі
  Валерій Харчишин
Валерій Харчишин

"Якби Барні міг говорити, він побажав би, щоби люди стали добрішими і ніколи не відчували самотності. Щоб у вас ніколи не боліли лапи, і вам не пхали в рот різні пігулки від паразитів, а ще, щоб вам ніколи не робили ніяких уколів", - сказав за свого Барні лідер "Другої ріки" Валерій Харчишин.

Автор: соціальні мережі
  Собака співака Валерія Харчишина Барні
Собака співака Валерія Харчишина Барні

Символ 2018 року — Собака. Оскільки це домашня тварина, яка любить тепло і затишок, астрологи радять дарувати піжами, домашні спортивні костюми, рушники або постільну білизну із зображенням псів, пледи, покривала.

Зараз ви читаєте новину «Українські зірки зі своїми собаками привітали з Новим роком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути