Ексклюзиви
четвер, 08 березня 2018 18:27

Українські зірки розповіли, як вітають своїх жінок з 8 березня

Українські зірки розповіли, як вітають своїх жінок з 8 березня
Віталій Козловський обов'язково вітає жінок 8 березня. Кращим подарунком вважає парфуми і прикраси. Фото — прес-служба Віталія Козловського

Українські чоловіки розповіли, як вони ставляться до Міжнародного жіночого дня, чи варто його відзначати і що вони подарують своїм коханим.

"8 березня асоціюється у мене з квітами і жіночими усмішками. Вважаю, що не обов'язково мати офіційний календарний привід для того, щоб порадувати жінку і зробити для неї приємне. Але, тим не менш, дуже добре, що є свято, коли жінки купаються в нашій увазі і отримують подарунки. Я обов'язково буду вітати жінок в цей день. Кращим подарунком, я вважаю, парфуми і прикраси", - каже співак Віталій Козловський, передає ТСН.

Співак та композитор Арсен Мірзоян також не оминув увагою своїх жінок на 8 березня.

"8 Березня для мене - це ще один день зробити мою дружину, маму і тещу щасливими. Я не переживаю, скасували це свято чи ні, це весняний і хороший день. Я завжди купую для Тоні квіти, з цим святом я прищепив їй любов до тюльпанів. Можу подарувати прикраси або сертифікат на парфумерію. Любіть, даруйте настрій і робіть сюрпризи, для цього не потрібні свята!", - каже Мірзоян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серфінгістки привітали з 8 березня гарячими фото

OMUT Дмитро Сисоєв вважає свято 8 березня формальністю та умовною датою.

"Я вважаю, що ми можемо радувати своїх жінок різними" приємності "щодня. І це не завжди повинні бути дорогі подарунки. Спробуйте здивувати кохану, відправивши її в салон краси на той же манікюр, а за цей час зробіть прибирання і приготуйте, якусь авторську "отсебятінку". Упевнений, коли вона прийде додому, буде дуже приємно здивована! При можливості, звичайно, не зайвим буде піднести і ефектний подарунок на свято - наприклад, спонтанна поїздка в теплу країну, прикраси з дорогоцінними каменями, автомобіль. Але не забувайте про те, що життя складається не тільки зі святкових дат, і в наших силах кожного буднього дня для своїх улюблених робити трошки святковим!", - сказав співак.

В Одесі патрульні здійснили операцію "Тюльпан". Вже третій рік поспіль вони вітають жінок-водіїв, даруючи їм квіти і гарний настрій. Правохоронці нагадують про дотримання правил дорожнього руху і бажають щасливої дороги.

Зараз ви читаєте новину «Українські зірки розповіли, як вітають своїх жінок з 8 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути