Ексклюзиви
четвер, 07 травня 2020 18:54

Українка надихнула американця створити кліп на україномовну пісню

Українка надихнула американця створити кліп на україномовну пісню
Зйомки кліпу відбувалися у Чикаго Фото: надане піар-службою

Американський актор, бодібілдер і співак Алекс Громаковский, відомий під сценічним ім'ям GREMO, зняв душевне відео на україномовну пісню "У Далекій Стороні".

В основу кліпу та пісні лягла життєва філософія Алекса: не легко починати все спочатку, у "далекій стороні", однак людині під силу все, якщо її супроводжує любов. На написання цієї композиції зірку надихнула його кохана дружина - українка Лана.

"Ідея цієї пісні виникла після того, як я переїхав в США. Чотири роки тому я відчув, що хочу розповісти свою історію. Тут розповідається про головне: незважаючи на відстані, проблеми й труднощі, кохання перемагає все. Кохання - це безцінний дар. Бережіть ці почуття", - коментує пісню GREMO.

Зйомки кліпу відбувалися у Чикаго. Неймовірні краєвиди Міста Вітрів приваблюють своєю одухотвореністю, неповторним шармом й красою архітектури. Вони гармонійно влилися в загальну композицію виднограю. До речі, режисером кліпу став Генрі Ліпатов, відомий по своїй співпраці з Дженіфер Лопес.

Алекс Громаковский народився у Білорусі, але покликання знайшов у Києві. В Україні він займався спортивною та акторською діяльністю. Зокрема, Алекс знімався у комедії "8 перших побачень". Переїхавши до Штатів, Громаковский знявся у серіалі The Natural та шпигунському трилері LIE. Влітку 2019-го виконав одну з головних ролей у голівудському бойовику The Match-Stick Flame відомого режисера Крейга Роберта Брусса.

Зараз ви читаєте новину «Українка надихнула американця створити кліп на україномовну пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути