середа, 03 жовтня 2018 17:19

Українка, яка пристрасно розцілувала Енріке Іглесіаса, потрапила у британський таблоїд
8

Енріке Іглесіас з фанаткою
Енріке Іглесіас з фанаткою
Енріке Іглесіас з фанаткою
Енріке Іглесіас з фанаткою
Енріке Іглесіас з Анною Курніковою

30-го вересня у Києві відбувся концерт Енріке Іглесіаса. Сьогодні у відомому таблоїді dailymail.co.uk з'явились фото пристрасних поцілунків музиканта з фанаткою.

Дівчина вибігла посеред концерту до співака і застрибнула на нього. Після обіймів та поцілунків подарувала йому картину з його портретом, але і не думала йти зі сцени. Вона знову стрибнула на співака і продовжила поцілунки. Судячи з реакції Іглесіаса, він був не проти. Після цього фанатка спробувала зробити селфі з кумиром і знову почала його цілувати. Знадобилось чимало часу, перед тим, як дівчина пішла зі сцени. Іглесіас після кількох пісень попращався з глядачами, зазначивши, що його сьогоднішньою мотивацією є 9-ти місячні діти та віддані фани.

"Не заперечую, щоб ділити з ними частину свого життя, - говорить The Associated Press латиноамериканський співак, - Я завжди так роблю завдяки своїй музиці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська зірка Том Греннан їде до України

Енріке Іглесіас минулого року став батьком. Дітей йому народила тенісистка Анна Курнікова. Малюки Ніколас та Люсі з'явились на світ 16 грудня 2017-го року, писали західні видання.

Пара проживає разом 17 років, після того, як зустрілись на зйомках кліпу Іглесіаса на пісню Escape, де Анна зіграла головну роль нареченої співака.

Зараз ви читаєте новину «Українка, яка пристрасно розцілувала Енріке Іглесіаса, потрапила у британський таблоїд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути